Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

La mentida més bonica

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Nombre de pàgines: 288

Sinopsi de La mentida més bonica:

La nova novel·la de Francesc Serés, l'autor de La casa de foc

Després d’una vida dedicada a l’ensenyament, dos professors de secundària —la Marina i en Carles— celebren la seva jubilació. De manera inevitable, miren enrere i s’interroguen sobre el que ha passat a les seves vides durant els últims deu anys tan endimoniadament intensos. Es pregunten pel seu compromís polític i s'encaren amb el desengany que viuen ells i el país. Les relacions amb altres professors, pares d'alumnes, veïns i fins i tot estudiants ja no són les mateixes. La crisi, la repressió i la covid han encobert la seva perplexitat, però no poden evitar mirar-se al mirall. Volien fer història i la història els ha passat per sobre. 

Francesc Serés —l’autor de La casa de foc— recull el batec humà de l’independentisme en una novel·la valenta i honesta, de lectura obligada.

"Sí, el país somia, tots els països ho fan. El misteri és saber com i què. Té memòria dels somnis que ha dormit? El desperten els malsons? N’hi ha que dormen més profundament que els altres? N’hi ha que somien desperts?".

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de La mentida més bonica

© Pablo Rogero

Francesc Serés (Saidí, 1972) ha publicat la trilogia de novel·les De fems i de marbres, els reculls de contes de La força de la gravetat, Contes russos i Mossegar la poma. També ha escrit dues obres de no ficció, Matèria primera i La pell de la frontera. Amb La casa de foc va guanyar el Premi Proa de Novel·la 2020. Ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Literatura, el Premi Ciutat de Barcelona i el Premi Llibreter, entre altres.

... Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
La_mentida_mes_bonica.pdf
Descarregar 324,09 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/10/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-975-7 | Codi: 10305671 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: A TOT VENT

Totes les opinions de La mentida més bonica

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir