Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

La noia que va viure dues vegades (Millennium 6)

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Marc Delgado Casanova
Nombre de pàgines: 400

Sinopsi de La noia que va viure dues vegades (Millennium 6):

Tota gran història té un gran final.

La Lisbeth Salander està preparada per a la batalla final contra l’única persona que, tot i ser-li idèntica, li és del tot oposada: la seva germana Camila. Aquesta vegada, però, la Lisbeth prendrà la iniciativa. S’alliberarà del mal i el dolor de tota una vida.

Durant mesos, la Lisbeth s’ha estat acostant al seu objectiu: ha deixat enrere Estocolm, porta un pentinat nou i s’ha tret els piercings. Sembla una executiva més, però les executives no amaguen una pistola sota l’americana, no són hackers expertes ni tenen cicatrius i tatuatges que els fan recordar que han sobreviscut a l’impossible.

En Mikael Blomkvist, d’altra banda, està investigant la mort d’un sense sostre de qui només se sap que ha mort mentre pronunciava el nom del ministre de Defensa del govern suec i que guardava el número de telèfon del periodista a la butxaca. En Mikael necessitarà l’ajuda de la Lisbeth, però per a ella el passat és una bomba a punt d’explotar.

L’última aventura de l’aclamada continuació de la sèrie Millennium de Stieg Larsson és una novel·la potentíssima que barreja escàndols polítics i enigmes en les més altes esferes de poder amb el desenllaç de la història d’un dels personatges més fascinants de tots els temps.



Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de La noia que va viure dues vegades (Millennium 6)

David Lagercrantz© Cato Lein

David Lagercrantz (Suècia, 1962) és escriptor i periodista. Va debutar amb un llibre sobre l’aventurer suec Göran Kropp i de com va fer el cim de l’Everest, al qual va seguir la seva aclamada novel·la sobre Alan Turing L’enigma Turing. És l’autor d’un dels llibres de més èxit de la història recent de Suècia, la biografia de Zlatan Ibrahimovic, Jo sóc Zlatan Ibrahimovic.

El 2013 va ser escollit com a continuador de la celebrada sèrie Millenniu...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
La_noia_que_va_viure_dues_vegades.pdf
Descarregar 639,54 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 28/08/2019 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2556-8 | Codi: 10244020 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Marc Delgado Casanova | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La noia que va viure dues vegades (Millennium 6)

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir