Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

La síndrome E

Franck Thilliez

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Jordi Boixadós Bisbal
Nombre de pàgines: 512

Sinopsi de La síndrome E:

Una pel·lícula diabòlica que provoca ceguera, cinc cadàvers mutilats i un únic cas
Un fet estrany altera l'estiu de la tinent Lucie Henebelle: un examant seu s'ha quedat cec quan veia un curtmetratge, una pel·lícula muda, anònima, amb un toc malsà, diabòlic i enigmàtic.A tres-cents quilòmetres de distància, el comissari Franck Sharko, de la policia criminal, que havia abandonat el departament, accepta tornar a treballar, pressionat pels seus caps. S'han trobat cinc cadàvers a dos metres sota terra, impossibles d'identificar perquè algú els ha tallat les mans, els ha decapitat i els ha extret el cervell, les dents i els ulls.Alhora que la Lucie descobreix els horrors que oculta la pel·lícula, una misteriosa trucada la informa de la relació entre el film i la història dels cinc cadàvers, i fa que la Lucie i en Sharko, dos persones antagòniques que lluiten contra les tenebres, es trobin per investigar el que va revelant-se com un únic cas. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 12/01/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1474-6 | Codi: 383117 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Jordi Boixadós Bisbal

Blog

La Síndrome E, de Franck Thilliez

Quin misteri deu amagar una pel·lícula d’allò més estranya que en mirar-la et quedes cec? Això és el que es pregunta la tinent Lucie Henebelle quan un examant la truca demanant-li ajuda.

Algun cop heu llegit un llibre com si estiguéssiu mirant una pel·lícula? És a dir, que allò que us expliquen sembla tan real que fins i tot fa por… Sigui per la trama que et captiva, pels termes utilitzats, pels personatges o pels escenaris compartits, hi ha llibres en els quals t’hi pots submergir i visualitzar les escenes que llegeixes com en un curtmetratge. La Síndrome E n’és un d’aquests.

Després de veure el curtmetratge turmentós pel qual el seu examant perd temporalment la visió, la Lucie decideix investigar què s’hi amaga al darrera. A 300 kilometres de distància, mentre ella investiga el cas, en Franck Sharko, de la policia criminal, investiga un múltiple assassinat on les víctimes apareixen enterrades sota terra i sense poder ser identificades ja que els han extret el cervell, els han buidat els ulls i els han arrencat les dents.

Sense intuir la relació entre ambdós casos, els destins de la Lucie i en Franck  es creuaran gràcies a una trucada d’un personatge desconegut resident al Canadà que n’insinuarà la relació. És a partir d’aquest moment que comença una història trepidant de tenebres i misteris que els duran a investigar el pitjor cas de les seves carreres professionals amb un final inimaginable…

Sempre he cregut que per escriure una novel·la com aquesta cal una ment brillant… i sense cap mena de dubte, en Franck Thillez la té. Gràcies a l’estil planer de la seva prosa, així com de les descripcions detallades que ens ofereix i d’una molt bona traducció d’en Jordi Boixadós, submergir-nos en la lectura no és que resulti fàcil, sinó que se’ns fa inevitable.

Si voleu saber-ne més, no dubteu en llegir-ne el primer capítol aquí. I afanyeu-vos, perquè d’aquí a uns dies us portaré Gataca, la següent novel·la d’aquest autor amb els mateixos protagonistes.  Què me’n dieu? Les comentem?

Totes les opinions de La síndrome E

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir