Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

La tardor de la llibertat

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de La tardor de la llibertat:

La primera novel·la sobre la revolució catalana del segle XXI.

La Irene és una jove guàrdia civil d’Altea que, en un sol dia, passa de preparar la motxilla per a unes vacances somiades a viatjar a Barcelona en els moments més crítics del Procés català.
Destinada a infiltrar-se entre els independentistes, pel fet de parlar català, coneixerà l’Arnau, un jove estudiant d’història convençut que proclamar la república catalana és l’únic camí.
Mentre, contra tot pronòstic, va creixent l’atracció entre tots dos, viuran junts les mobilitzacions prèvies a l’1-O, el dia que convertirà el Procés en una revolució.
L’atzar lligarà aquests dos extrems del conflicte amb la mirada angoixada del Salvador, un traductor que s’apropa a la cinquantena i que s’ensuma que el desastre és a tocar.
En una escalada constant, tots tres viuran de primera mà, des de diferents punts de vista, la revolució catalana del segle XXI. 

«No cal que seguim estudiant història. Estem fent la història».

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de La tardor de la llibertat

© Paky López

Víctor J. Jurado Riba (Sant Boi de Llobregat, 1993) és historiador i autor de No s’hi enterra cap traïdor (Columna, 2014) i La tardor de la llibertat (Columna, 2018). Actualment és doctorand en història moderna a la Universitat de Barcelona i es troba immers en la investigació sobre la noblesa catalana en temps de Felip II.

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
La_tardor_de_la_llibertat.pdf
Descarregar 826,83 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 28/02/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2358-8 | Codi: 10210668 | Format: 13,7 x 20 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La tardor de la llibertat

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir