Grup62
eBook (Epub 2)
Triar format
Format únic

La tornada d'en Samuel Lake

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Sinopsi de La tornada d'en Samuel Lake:

Les desventures d'una família molt unida en un poblet del sud dels Estats Units

Com cada any a principis de juny, els membres de la família Moses es reuneixen al ranxo familiar d'Arkansas. I, com cada any, en Samuel Lake, un pastor jove i compromès, deixa la seva estimada Willadee Moses i els seus tres fills a la casa familiar per anar a la conferència anual metodista. Els nens es prenen les vacances com un agradable descans del control constant de la congregació del seu pare, i per a la Willadee és una oportunitat fantàstica per passar temps amb els seus pares. Però enmig de la celebració, la tragèdia ataca els Moses: la mort del pare, John, i la pèrdua de la parròquia d'en Samuel preparen l'escenari per a un estiu de crisis i canvis profunds.Plena de personatges vius i complexos, i amb la saviesa que il·lumina els aspectes més tràgics i lluminosos de la naturalesa humana, Jenny Wingfield es destapa com una de les narradores més vitals i seductores dels últims anys.

eBook (Epub 2)
Triar format
Format únic

Sobre l'autor de La tornada d'en Samuel Lake

Jenny Wingfield viu a Texas amb els gossos, gats i cavalls que ha anat rescatant al llarg dels anys. Es guanya la vida escrivint guions, i La tornada d'en Samuel Lake és la seva primera novel·la. Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 15/12/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-840-1 | Codi: 10033929 | Presentació: Epub 2 | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Blog

La tornada d%7en Samuel Lake, de Jenny Wingfield

La tornada d’en Samuel Lake és la primera novel·la de la guionista nord-americana Jenny Wingfield, i ha estat molt ben acollida per la crítica.

Protagonitzada per la família Moses, aquesta novel·la està ambientada a l’Amèrica del Nord interior, més rural, on conviuen persones de diferent naturalesa i condició humana, però on les tradicions encara estan molt presents. Així, els lectors veiem la força de la família i la unió entre tots els seus membres, però també la importància de la religió, la fe i la bona conducta personal.

Però alhora també veurem com, a l’ombra de la bondat, sempre acaba apareixent la maldat, que fins i tot aconsegueix trasbalsar la més recta de les conductes humanes com és la d’en Samuel Lake, un predicador.

Nosaltres, a La tornada d’en Samuel Lake hi ha una bona mostra de personatges difícils però a la vegada versemblants, i amb ells anirem explorant els seus pensaments i la complexitat de les seves personalitats, que els fan prendre decisions sovint correctes però que, no sempre els porten als actes més idonis, tot i que aquests sempre s’acaben justificant pel bé comú del éssers estimats. Això comporta que en la narració hi hagi moments tràgics, amb escenes de molta tensió i emoció.

No vull estar-me de transcriure el darrer paràgraf de la novel·la (tranquils, que no us desvetllaré res de l’argument):

I així és com han anat les coses d’aleshores ençà. No sempre iguals, sinó canviant contínuament i així és com ha de ser, perquè un cop canvia una part d’una cosa, totes les altres peces es belluguen, i molt aviat s’inicia una història del tot diferent.

Per entendre i contextualitzar aquest final haureu de llegir-vos la novel·la. Així que ja podeu començar.

De moment, aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de La tornada d'en Samuel Lake

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir