Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

L'assassí de la muntanya

Editorial: Columna Edicions
Traductor: Pontus Sánchez Giménez
Nombre de pàgines: 616

Sinopsi de L'assassí de la muntanya:

Un assassí deixa pistes amagades que només la Leo Asker pot veure... i algú l’haurà de parar.

Un assassí deixa pistes amagades que només la Leo Asker veu... i algú l’haurà de parar.

La inspectora Leo Asker sembla que té a tocar la posició de directora del Departament de Delictes Violents de Malmö. Però mentre investiga el segrest de la filla d’un important empresari, sota una gran pressió mediàtica, la direcció opta per «promocionar-la» a cap de l’anomenada Unitat de Casos Perduts i Ànimes Errants, una unitat per a casos estranys situada al soterrani de la comissaria.

Malgrat la humiliació, l’Asker comença a treballar en un dels casos: algú està col·locant petites figures estranyes en una maqueta de tren. De cop, l’Asker s’adona que una d’aquestes figures representa la noia segrestada, i que no és l’única que representa persones desaparegudes en circumstàncies estranyes. Amb l’ajuda d’en Martin Hill, professor d’arquitectura especialitzat en exploració urbana, començarà a seguir la pista d’un assassí despietat.

Aquest misteri atmosfèric i sinistre, perfecte per als amants dels thrillers nòrdics, segueix una inspectora que investiga el costat més fosc de la humanitat.

Aquest misteri atmosfèric i sinistre, perfecte per als amants dels thrillers nòrdics de Jo Nesbø i Stieg Larsson, segueix una inspectora que investiga el costat més fosc de la humanitat.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de L'assassí de la muntanya

Anders de la Motte (1971), antic agent de policia, va debutar el 2010 amb el premiat thriller Game i des de llavors és un dels escriptors de novel·la negra més estimats de Suècia. De la Motte és l’autor de diverses sèries de ficció policíaca, amb gran èxit de crítica i públic, entre les quals Skåne Quartet, publicada el 2022 i ja traduïda a diverses llengües. L’assassí de la muntanya és la primera entrega de la seva esperada nova sèrie Unitat ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
L_assassi_de_la_muntanya.pdf
Descarregar 1,23 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/01/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3139-2 | Codi: 10337511 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Pontus Sánchez Giménez | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de L'assassí de la muntanya

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir