Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

L'atles verd maragda 1

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil
Col·lecció: L' illa del temps
Traductor: Carles Andreu Saburit
Nombre de pàgines: 448

Sinopsi de L'atles verd maragda 1:

Un llibre màgic, que no et deixarà escapar...
Des de ben petits viuen protegits d'un poder maligne i devastador del qual no saben res. Fins ara.Ben aviat, els tres germans emprendran un viatge als confins més perillosos i secrets del món, un viatge ple d'aliats i enemics, de màgia i destrucció. I si l'antiga profecia és certa, poden canviar el rumb de la història.Descarrega't el PDF que trobaràs aquí sota i llegeix el primer capítol. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de L'atles verd maragda 1

JOHN STEPHENS va treballar deu anys a la televisió com a productor executiu de Gossip Girl i com a guionista de la sèrie Gilmore Girls i The O.C. John i la seva dona tenen un gos que es diu Bug i actualment viuen a Los Angeles. Llegir-ne més

Altres llibres de John Stephens

Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 19/05/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-420-3 | Codi: 174515 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: L' illa del temps | Traductor: Carles Andreu Saburit | Sentit de lectura: Occidental

Blog

L'atles verd maragda

Si barreges una part de les Cròniques de Nàrnia, una part d’històries de mags i bruixes, nans, elfs i monstres subterranis, una part de terror gòtic i una bona dosi de bona literatura aconseguim L’atles verd maragda.

Tres germans, dues noies i un noi, són els escollits. Però, per què? Doncs això ho descobriran la Kathe, en Michael i l’Emma de cop i volta quan siguin traslladats, per enèssima vegada, a un nou orfenat. És clar que sortir d’un lloc que es diu “Llar per Orfes Impossibles i Incorregibles Edgar Allan Poe” sembla que hagi de ser una sort… encara que sigui per acabar viatjant endavant i endarrere en el temps. Encara que sigui lluitant contra monstres terribles. Encara que sigui intentant retrobar uns pares que es van veure obligats a separar-se d’ells.

Amb el doctor Pym, l’Abraham, en Gabril, l’àvia Peet, en Robbie i en Wallace viuran tot d’aventures que els canviaran el present, segur que també el futur… i potser el passat i tot!

Totes les opinions de L'atles verd maragda 1

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir