Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Les 100 llistes per a runners

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 208

Sinopsi de Les 100 llistes per a runners:

Les 100 llistes per a runners és un llibre imprescindible, tant si ja has descobert l'esport més complet i addictiu dels nostres temps, com si tot just t'hi estàs endinsant ara. Seguint l'efectiu mètode checklist trobaràs totes les llistes imaginables que et faran gaudir molt més del teu dia a dia com a corredor. Saps quina mena de corredor ets?Coneixes en detall quina és l'alimentació idònia per ser un bon runner? Saps quin és el material que necessites i on el pots trobar? Endinsa't en Les 100 llistes per a runners i tindràs la teva guia personalitzada de running. Un cop comencis a llegir aquest llibre, comprovaràs que el mètode de les llistes aplicat al món del running no només és infal·lible, sinó que és imprescindible. Hi trobaràs informació pràctica i consells dels experts que et guiaran en tots els aspectes d'aquest esport. Porta'l allà on vagis i no oblidis personalitzar-lo per fer-lo del tot efectiu. Quan n'hagis comprovat l'eficàcia, faràs córrer la veu. Voldràs que tothom s'hi sumi.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre les autores de Les 100 llistes per a runners

Natalia Foguet ésllicenciada en Filosofia i té un màster en Resolució de Conflictes. A més es fundadora i directora d'una galeria d'art des de fa més de 20 anys i coguionista del documental Mosiés Broggi, ciència i ètica. Com a corredora és intermitent a causa dels genolls. Tot i així, segueix convençuda que és la millor manera, i també la més econòmica, de mantenir-se en forma. 

... Llegir-ne més

Martina Ros és filòloga, ha estat editora d'Edicions 62 durant dos anys per després ser director editorial del Grup 62 durant tres anys. Actualment exerceix com a consultora per a la publicació de llibres de no ficció divulgativa i a més d'inventar nou llibres, fa de scout per a editors. També col·labora amb l'Institut de Cultura de Barcelona.


Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 12/03/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-636-0 | Codi: 387702 | Format: 12 x 18 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA

Totes les opinions de Les 100 llistes per a runners

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir