Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Les ales d'Ícar

L'Esfera II
Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Fantasia
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de Les ales d'Ícar:

Segona part de la trilogia L’Esfera.
I si la realitat fos alguna cosa més que el que sempre has conegut?

En el soterrani de casa, la Kala ha trobat unes ales a mig construir. El seu somni més íntim, poder volar, sembla que per fi es farà realitat. Indignada per les mentides usades per captar-a, l’Única, en qui tots posen les esperances per derrotar l’Esfera, es col·loca l’artefacte, salta a l’Abisme i vola.

Una ciutat bruta i desmanegada l’espera sota els núvols. Les ales s’han fet miques i la Kala es descobreix sola i malferida enmig d’un món que mai no havia imaginat. Perills insospitats i personatges diversos envolten l’Única mentre, a tres quilòmetres sobre el seu cap, la Mà Oberta prepara un nou pla per rescatar-la i continuar lluitant.

Perills insospitats i personatges diversos envolten l’Única mentre, a tres quilòmetres sobre el seu cap, la Mà Oberta prepara un nou pla per rescatar-la i continuar lluitant.

 

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Les ales d'Ícar

© Mar Bernáldez

Muriel Villanueva va néixer a València el 1976. És llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada i diplomada en Educació Musical. És escriptora i professora d’escriptura. Ha publicat una quinzena de llibres de narrativa per a totes les edats, així com algun volum de poesia; en destaquen les novel·les La gatera i El parèntesi esquerre, el recull de contes Nines, la trilogia juvenil L’Esfera i la novel·la infantil Duna. Diari d’u...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Les_ales_d_Icar.pdf
Descarregar 566,44 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/06/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2099-0 | Codi: 10140222 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Núria Parés Sellarès

Totes les opinions de Les ales d'Ícar

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir