Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Les dones sàvies de la muntanya

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de Les dones sàvies de la muntanya:

A mitjan segle XIX, un gran nombre de dones de les cases més  pobres dels pobles de les valls de la Vansa i de Tuixent, a l’Alt Urgell, van protagonitzar una aventura prodigiosa.

Enmig d’un paisatge envoltat de muntanyes, aquestes dones valentes i intrèpides van decidir emprendre un llarguíssim viatge a peu fins a terres catalanes remotes, carregades de plantes remeieres i altres productes naturals per vendre i així guanyar un sobresou per a les seves famílies. Se les coneixia com les trementinaires perquè la trementina, una resina que s’extreu del pi roig i combat amb eficàcia el dolor, les va fer molt populars. 

Aquest és el punt d’arrencada de la novel·la, que dóna a conèixer la fascinant aventura de dues trementinaires, la Dolors i la Sofia, àvia i néta, per tot Catalunya; les seves esperances i les seves pors, l’amistat, l’amor i els perills que afrontaven en el seus viatges.

 

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Les dones sàvies de la muntanya

David Martí (Barcelona, 1970) és autor de les novel·les Les bruixes d’Arnes i La metgessa de Barcelona. Abans de dedicar-se a l’escriptura va treballar de professor, consultor i responsable de projectes relacionats amb les tecnologies. Un bon dia, però, va decidir deixar-ho tot i canviar de vida. A La revolución interior i El guerrer adormit va explicar aquest procés. 

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Les_dones_savies_de_la_muntanya.pdf
Descarregar 7,07 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirLes dones sàvies de la muntanya

1

Una història excepcional del nostre passat.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/02/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16334-82-7 | Codi: 10135730 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA

Totes les opinions de Les dones sàvies de la muntanya

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir