Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Les modistes d'Auschwitz

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Alba Dedeu
Nombre de pàgines: 480

Sinopsi de Les modistes d'Auschwitz:

La història real de les dones que cosien per sobreviure. Un taller d’alta costura enmig de l’horror, i els testimonis de les supervivents.

L’extraordinària història real de les dones que van sobreviure a l’Holocaust dissenyant i cosint peces d’alta costura per a l’elit nazi.

Les modistes d’Auschwitz explica la història real de vint-i-tres dones i adolescents, la majoria jueves, que enmig de l’horror absolut del camp d’extermini d’Auschwitz-Birkenau van ser seleccionades per confeccionar roba a mida per a les dames de l’alta societat nazi. Les seves habilitats es van convertir en l’única possibilitat per salvar-se de les càmeres de gas.

Basant-se en una feina impressionant de compilació de testimonis inèdits, fins i tot entrevistant l’última modista supervivent, la novel·lista i historiadora Lucy Adlington ofereix una reconstrucció detallada i inestimable del vincle d’amistat que unia aquelles dones valentes i el seu paper en la resistència del camp, alhora que posa de manifest la cobdícia, la crueltat i la hipocresia del Tercer Reich.

Aquest llibre ofereix una nova mirada a un capítol poc conegut de la Segona Guerra Mundial i de l’Holocaust i treu a la llum històries de vides excepcionals que mereixen ser explicades abans no sigui massa tard.

«Una commovedora història de supervivència a Auschwitz que involucra un grup extraordinari de dones». Kirkus Reviews

 

 

Descobreix també la novel·la inspirada en la història real de Les modistes d’Auschwitz:

La cinta vermella

«Captiva, inspira i finalment enriqueix». Heather Morris, autora d’El tatuador d’Auschwitz

«Una de les millors novel·les sobre l’Holocaust que he llegit. La història que construeix és absorbent, commovedora i important». Robert Eaglestone, professor de literatura i pensament contemporanis, Institut de Recerca de l’Holocaust, Universitat de Londres

«Una història realment fascinant d’esperança, sacrifici i amistat que m’ha entusiasmat!». Pretty Little Memoirs

«La cinta vermella és un relat commovedor d’amistat, generositat i heroisme en unes circumstàncies insuportables». Booktrust

«Una lectura que emociona i instrueix». Black Plume

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Les modistes d'Auschwitz

© © Denise Curran

Lucy Adlington és una historiadora i novel·lista britànica amb més de vint anys d’experiència en investigació històrica. És autora de set novel·les, entre les quals destaca La cinta vermella (publicada en català per Columna), que es va convertir en un best-seller mundial i de la qual s’està preparant una pel·lícula. Adlington també dirigeix History Wardrobe, una empresa que organitza xerrades sobre història amb vestuari de diferents èpoques.

... Llegir-ne més

Altres llibres de Lucy Adlington

Continguts extra

Fragment
Les_modistes_dAuschwitz.pdf
Descarregar 3,01 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/05/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2899-6 | Codi: 10294979 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integradas a 1 tinta negra | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Alba Dedeu | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Les modistes d'Auschwitz

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir