Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

L'estrany cas de l'origami Yoda

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil
Col·lecció: YODA ORIGAMI
Traductor: David Nel·lo
Nombre de pàgines: 168

Sinopsi de L'estrany cas de l'origami Yoda:

El seny del Yoda us cal per sobreviure aquest curs!
En Dwight és el penjat de sisè; fa massa coses estranyes, com per exemple portar la mateixa samarreta durant un mes o demanar a la gent que li digui "Capità Dwight". És bastant ridícul, sobretot per al Tommy, que seu amb ell cada dia, a l'hora de dinar.Però en Dwight té una gran virtut: sap construir un munt de coses d'origami i aquesta vegada ha fet un titella del Yoda. I aquí és on la cosa es posa misteriosa. L'Origami Yoda prediu el futur i dóna consells per sortir-se'n d'una situació difícil. Les seves prediccions funcionen, així que tota la classe les posen en pràctica.Però, perdoneu, qui es creu aquesta història? Bé, doncs aquesta és la intenció d'en Tommy, investigar els estranys casos del Yoda de paper.Penja la foto del teu Origami a la nostra pàgina de Facebook www.facebook.com/editorialestrellapolar Volem crear una gran comunitat d'Origamis!  
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de L'estrany cas de l'origami Yoda

Tom Angleberger és l'autor de nombroses sèries d'èxit, com Origami Yoda. També és l'il·lustrador del les novel·les gràfiques protagonitzades per Geronimo Stilton (Tuf de rata de claveguera, El gran rat ral·li i Baves per sopar). Viu amb la seva dona, Cece Bell, a Christiansburg, Virgínia.

Llegir-ne més

Altres llibres de Tom Angleberger

Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/03/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-372-5 | Codi: 174463 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: YODA ORIGAMI | Traductor: David Nel·lo | Sentit de lectura: Occidental

Blog

L'estrany cas de l'origami Yoda

L’estrany cas de l’origami Yoda, és un llibre fresc i divertit, que no decebrà els fans del fenomen Diari del Greg, que ja estan acostumats aquest tipus d’històries tan peculiars.

Una molt bona opció per regalar als joves de la casa, ara que s’acosta Sant Jordi.

Totes les opinions de L'estrany cas de l'origami Yoda

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir