Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

L'hivern de Frankie Machine

Don Winslow

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Mercè Santaularia Campillo
Nombre de pàgines: 472

Sinopsi de L'hivern de Frankie Machine:

Una de les millors novel·les de mafiosos escrita per l'autor revel·lació del 2009.
En Frank Machianno és un sicari a sou retirat que va trencar els seus llaços amb la màfia de San Diego molts anys enrere. El passat, però, no queda tan lluny i un bon dia truca a la seva porta: ha arribat l'hora de tornar un favor al capo de la família de Los Angeles. En Frank ha d'assistir a una trobada entre la banda de Detroit i la família de Los Angeles, però la trobada resulta ser un parany, una confabulació per matar en Frankie. Algú desitja veure'l mort, i ell haurà d'esbrinar per què, qui i com. El problema és que la llista de candidats és més llarga que una guia de telèfons i a en Frankie no li queda gaire temps. 
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 14/10/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1321-3 | Codi: 383312 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Mercè Santaularia Campillo

Blog

L'hivern de Frankie Machine

OOOOOH! Que bé que m’ho he passat!!!! Ups, nosaltres, potser no és aquesta la millor manera, la més ortodoxa, d’iniciar un comentari, però és que vull que quedi clar, des de bon principi i per esvair dubtes, que m’ho he passat “de mort”!

L'hivern de Frankie Machine

Hola a tothom,

acabo de llegir aquesta novel·la negra-negríssima del Don Winslow: L’hivern de Frankie Machine.

És el primer llibre que llegeixo d’aquest autor i, la veritat, crec que li seguiré la pista perquè m’ha agradat suficient com per fer-ho.

El Frankie M. és un gàngster retirat. S’ha fet gran, té poc més de 60 anys molt ben portats però per fer l’antiga feina d’en Frankie s’ha d’estar en molt bona forma i ell ja “no té el cos per tantes jotes“. Ara es dedica a practicar el seu esport preferit: cavalcar les onades a les platges de Sant Diego com ha fet des de ben jovenet.

Per guanyar-se la vida (tot i que té un raconet amagat) ven esquers als pescadors i porta roba d’hostaleria neta i polida als restaurants de la zona.

Tothom estima en Frankie. És un paio educat, generós, amable i respectuós amb tothom, però… Ja hi som!  No es pot sortir de la màfia així com així i marxar alegrement. De sobte, tota la vida d’en Frank, que ell mateix s’havia ocupat d’organitzar a la perfecció per poder viure mes o menys tranquil, se’n va a fer punyetes.

En Frankie es veu obligat a recuperar el seu instint, la seva mítica destresa, tot allò que va fer que els antics companys de feina el bategessin com “la màquina”. Torna a vestir-se per matar i a mirar de cobrir-se les espatlles perquè no el pelin.

Totes les opinions de L'hivern de Frankie Machine

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir