Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

L'Infern

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica | Sèrie Clàssica
Traductor: Núria Parés Sellarès | Núria Garcia Caldés
Nombre de pàgines: 496

Sinopsi de L'Infern:

Salvatge, ferotge, cruel.

Entra en un territori despietat.

Torna Carmen Mola.

EL NOU I BRUTAL THRILLER DE CARMEN MOLA QUE MÉS DE 2 MILIONS DE LECTORS ESTAN ESPERANT.

El que semblava un paradís es va acabar convertint en un infern. Una novel·la negra impactant i pertorbadora al més pur estil Carmen Mola.

Un terrible aixecament de l’exèrcit contra la reina Isabel II tenyeix de sang i morts els carrers de Madrid i l’horror campa per tota la ciutat. Enmig de les canonades i els trets, una ballarina que es diu Leonor i en Mauro, un jove estudiant de Medicina, es veuen embolicats en un homicidi que els marcarà les vides. Per evitar la presó o la mort, la Leonor es veu obligada a fugir a l’Havana, però, quan hi arriba, aquell suposat paradís no és el que esperava. Les plantacions de sucre i els ingenis amaguen la tragèdia d’un esclavisme encara molt viu. I, entre els esclaus, reapareix en Mauro, encara que potser és tard per recuperar el seu amor. En un intent desesperat d’escapar d’aquell infern, tots dos descobriran que l’ingeni on són amaga una terrible trama d’assassinats seguint un ritu ancestral brutalment ferotge.

Una novel·la negra impactant i pertorbadora al més pur estil Carmen Mola.

 

«En Mauro, quan es queda sol, s’asseu a la taula del metge i fulleja el text. L’infern, diu el títol. Al cap de mitja hora de lectura, les nàusees el dominen. Ha de tancar el manuscrit com qui tapa un pou negre, però quan arriba a la casa del carrer de les Ánimas, no pot evitar ensenyar-l’hi a l’Emiliano i la Rosana.

—Parla de la vida en una hisenda de la província d’Oriente de l’illa de Cuba. Segons sembla, en aquest lloc la vida dels esclaus, tractats amb ferotgia i crueltat, s’ha convertit en un veritable infern. D’aquí el títol del relat. També narra l’arribada d’un vaixell a Cuba fa uns quinze o vint anys, el famós Santa Catalina, el Brujo me’n va parlar. Deia que Lungambe, el dimoni dels congolesos, hi havia pujat. Segons el relat, en aquest vapor va començar tot…

—No era un vapor, era un clíper —corregeix l’Emiliano, que fins aquell instant havia estat callat.

—I tu com ho saps? —pregunta la Rosana.

—Perquè jo hi anava».

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de L'Infern

Carmen Mola® va néixer la primavera del 2017 a Madrid quan els autors Jorge Díaz, Agustín Martínez i Antonio Mercero van decidir llançar-se a una aventura de creació col·lectiva que va cristal·litzar en una primera novel·la, La núvia gitana, a la qual seguirien La xarxa porpra, La nena i Les mares. Al llarg d’aquests anys, els tres autors han continuat amb els seus projectes personals, tant novel·les com guions.

El 2021 Carmen Mola va obtenir...

Llegir-ne més

Altres llibres de Carmen Mola

Vídeos de L'Infern

Continguts extra

Fragment
L_infern.pdf
Descarregar 552,69 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirL'Infern

1

L’Infern és una novel·la impactant que manté els ingredients que van fer triomfar Carmen Mola amb les seves novel·les anteriors: assassinats, girs d’argument impactants, brutalitat, etc.

2

Carmen Mola ha enamorat ja dos milions de lectors, i la seva novel·la La Bèstia (Premi Planeta 2021) es va convertir en la més venuda de la seva carrera literària.

3

A L’Infern els escenaris són Madrid i Cuba; l’època, uns anys després del moment en què es desenvolupa l’acció de La Bèstia, i de rerefons, l’obscur món de l’esclavitud a les colònies d’ultramar.

4

Aquesta novel·la conté, a més, una gran història d’amor, però que cap lector s’esperi una història d’amor convencional. Això és Carmen Mola.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/10/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3094-4 | Codi: 10330236 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Traductors: Núria Parés Sellarès | Núria Garcia Caldés

Totes les opinions de L'Infern

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir