Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Lluny de Pequín

Una novel·la sobre els orígens, l'amor i la XIna contemporània
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 296

Sinopsi de Lluny de Pequín:

«L'Alícia reconeixia que no feia grans esforços per integrar-se al país. De fet, ella no havia tingut mai cap interès a viure a Pequín, tot i que, d'això, no en parlava amb la Liang. Hauria suposat explicar-li que detestava qualsevol cosa relacionada amb la Xina des que va ser conscient que el seu pare, un estudiant xinès que la seva mare va conèixer quan vivia a Londres, les va abandonar al cap de pocs mesos de néixer ella.»Una ferida del passat havia fet que l'Alícia, una executiva catalana de trenta anys, jurés que no trepitjaria mai la Xina. Però una magnífica oferta laboral la condueix fins a Pequín, on quatre anys després duu una vida encara molt allunyada del món xinès.Fins que un dia unes fotos antigues li donen pistes sobre el seu pare desaparegut, i és així com l'Alícia emprendrà una recerca que la conduirà fins a veritats inesperades i a reconciliar-se amb ella mateixa, amb el seu passat i amb un país tan pertorbador com fascinant.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Lluny de Pequín

© Maria Dias

Andrea Rodés (Barcelona, 1979) és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE i va cursar un postgrau en Història de l’Art al Courtauld Institute of Art de Londres. Des de l’any 2006 es dedica professionalment al periodisme i l’escriptura. Va ser corresponsal del diari Público a la Xina i periodista del diari Ara especialitzada en emprenedoria. Actualment col·labora en el mitjà online Crónica Global. És autora de Por China con...

Llegir-ne més

Altres llibres de Andrea Rodés

Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/10/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1551-4 | Codi: 383174 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Blog

Lluny de Pequín, d'Andrea Rodés

La Clara Narvión s’ha llegit Lluny de Pequín, de l’Andrea Rodés, i ens el ressenya per tots Nosaltres.

Quan t’enfrontes a un llibre que porta per títol Lluny de Pequín no pots evitar visualitzar una sèrie de fotografies que poc a poc s’han anat ficant al cap de molts occidentals. M’imaginava bols d’arròs, bastonets, quimonos, rotllets de primavera, budes, gueishes i no sé quants tòpics més que s’havien ficat al meu imaginari.

Res més lluny de la realitat. Andrea Rodés (periodista, llicenciada en ADE i gran coneixedora del gran gegant asiàtic) ens acosta la Xina actual, un país en ebullició amb grans edificis, contaminació inhumana, Jocs Olímpics, obres faraòniques, avions que van i vénen, i joves que surten a la caça d’un occidental que animi les seves nits. Aquesta és la Xina on viu l’Alícia, la protagonista de la novel·la, que una mica a contracor se n’ha anat cap aquest país. Amb 30 anys, dolguda per l’absència del seu pare i envoltada d’un entorn que no la fa feliç, l’Alícia intenta sobreviure a la Xina. Poc a poc, però, el seu passat torna a la seva vida, i la fa enfrontar-se amb qui és i què desitja.

Lluny de Pequín ens apropa la realitat xinesa i els prejudicis que molts occidentals continuen tenint. De nou, els tòpics. Aquest cop en boca dels personatges secundaris de la novel·la que són incapaços de comprendre la complexitat social i cultural del país i que es queixen de la brutícia del país, la dificultat dels seus habitants per parlar anglès i de la limitació de les seves infraestructures.

A mesura que avança la novel·la, i de la mà de la jove Alícia, vas descobrint la realitat canviant, no només de la Xina, sinó també de la vida d’una noia de 30 anys que intenta trobar el seu lloc al món.

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de Lluny de Pequín

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir