Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Louise Lambert, fashionista

Què passaria si un vestit et transportés al passat?

Bianca Turetsky

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil
Col·lecció: L' illa del temps
Traductor: Aïda García Pons
Nombre de pàgines: 288

Sinopsi de Louise Lambert, fashionista:

Què passaria si un vestit et transportés al passat?
La Louise Lambert sempre ha somiat amb vestits de pel·lícula i desitja poder omplir l'armari amb peces de roba elegants i úniques. Sap que és un somni. Però quan rep una invitació misteriosa a una venda especial i molt exclusiva de roba vintage, dins d'un sobre exquisit en què hi ha escrit el seu nom amb una cal·ligrafia delicada, la seva vida normal es capgira: la Louise se submergeix màgicament en un viatge en el temps.De cop i volta, es troba cent anys enrere, a bord d'un creuer de luxe. Fascinada pel glamur d'aquesta dècada d'opulència, aviat s'adonarà, però, que no tot és el que sembla i es veurà envoltada de secrets, drames i decadència. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/05/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-485-2 | Codi: 174494 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: L' illa del temps | Traductor: Aïda García Pons

Blog

Louise Lambert, fashionista

Louise Lambert, fashionista va d’una noia de 12 anys molt i molt interessada en la moda “vintage” que un bon dia rep una invitació per anar a un acte que munta una tenda especialitzada en aquest tipus de roba i que diu alguna cosa així com “viatja a través del temps”.

I dit i fet. La protagonista del llibre, la Louise, s’hi presenta amb una amiga i quan arriben es troben amb un panorama una mica decebedor –tot ple de pols, roba amuntegada…- però es dediquen a buscar un vestit pel ball de final de curs. Les dues dones (dues bruixes!) que porten la botiga n’hi donen un, i quan se l’emprova es desmaia, i quan es desperta… és al 1912! I a més la confonen amb una actriu famosíssima de l’època: la Srta. Baxter!

Totes les opinions de Louise Lambert, fashionista

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir