Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

L'últim a morir

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica | Sèrie Clàssica
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 480

Sinopsi de L'últim a morir:

El quart lliurament de la sèrie El Club del Crim dels Dijous és un altre còctel explosiu de suspens, grans dosis d’humor i protagonistes encantadors.

Ja és Nadal a Coopers Chase i tots esperen gaudir d’uns dies de descans en bona companyia, però si ets membre del Club del Crim dels Dijous mai no et pots acabar de relaxar. Quan reben la notícia que un bon amic ha estat assassinat mentre custodiava un paquet ben perillós, el quartet de detectius aficionats es llança a resoldre el misteri.

La investigació els porta fins a una botiga d’antiguitats, on descobreixen que els secrets que amaga aquest ofici són tan antics com els objectes amb què tracta. Mentre topen amb falsificadors d’art, traficants de droga i estafadors, l’Elizabeth, la Joyce, en Ron i l’Ibrahim no saben en qui poden confiar. El nombre de cadàvers creix vertiginosament, el temps els juga en contra i el perill està a punt d’encalçar-los... Pot ser que se’ls hagi acabat la sort, als nostres intrèpids investigadors?

Benvinguts a L’últim a morir.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de L'últim a morir

Richard Osman és un famós presentador, comediant i productor de televisió britànic. Director creatiu d’Endemol UK, ha treballat com a productor executiu en nombrosos espectacles. Es va fer famós presentant el concurs televisiu Pointless. La popularitat va continuar amb el seu propi concurs a la BBC, Two Tribes. Participa regularment en altres programes televisius i escriu una columna per a Radio Times. La seva sèrie El Club del Crim dels Dijou...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
L_ultim_a_morir.pdf
Descarregar 780,47 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 11/10/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3110-1 | Codi: 10331502 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Núria Parés Sellarès

Totes les opinions de L'últim a morir

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir