Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Manual de supervivència d'una dona soltera

Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Humor
Col·lecció: Clàssica | Sèrie Clàssica
Nombre de pàgines: 352

Sinopsi de Manual de supervivència d'una dona soltera:

El manual perfecte que necessites per sobreviure a la jungla de l’amor i les cites.

Què passaria si després de deu anys de relació sentimental el teu nòvio t’envia a pastar fang durant un sopar romàntic? La tragèdia arriba el dia abans de Cap d’Any. Entre llàgrimes, raïm i campanades, els amics de la nostra protagonista l’esperonen amb un repte: «Tens 365 dies per trobar parella». I ella l’accepta. Passant per totes les fases del dol després d’una ruptura traumàtica, anirà enllaçant possibles candidats en unes anècdotes divertidíssimes, totes inspirades en fets reals.

Manual de supervivència d’una dona soltera és una comèdia femenina i feminista sobre el que significa ser dona soltera avui dia. Trobar una parella «normal» es pot convertir en un esport de risc. Una visió tragicòmica del món de les cites, les relacions sentimentals i els curiosos personatges (homes i dones) que ens podem trobar a la jungla amorosa del segle XXI.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Manual de supervivència d'una dona soltera

© Matías Núñez

Llicenciat en Ciències de la Informació, Alfred Picó Sentelles ha treballat als principals mitjans catalans tant en ràdio com en premsa o televisió. És professor de Comunicació i ha publicat dos reconeguts assajos sobre el tema: El Mètode Picó per parlar en públic i 100 idees per ser un gran comunicador.

Com a novel·lista, li agrada retratar de manera còmica el complicat món de les relacions sentimentals, i els seus personatges, perduts i des...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Manual_de_supervivencia.pdf
Descarregar 1,93 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 17/01/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3141-5 | Codi: 10337513 | Format: 13,7 x 20 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Manual de supervivència d'una dona soltera

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir