Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra
Editorial: labutxaca
Temàtica: Teatre
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 152

Sinopsi de Marburg:

A l’agost del 1967, un virus desconegut per la humanitat es va estendre per la pintoresca localitat alemanya de Marburg i va causar la mort fulminant de 23 persones. Aquest és el punt de partida de Marburg.

L’acció es desplega en quatre línies argumentals situades en quatre punts del planeta anomenats Marburg: Alemanya, 1967; Pennsilvània, 1981; Sud-àfrica, 1999; i Austràlia, 2010. Quatre ciutats amb l’ombra de quatre epidèmies que s’entrellacen en l’espai i en el temps per entonar una sola veu, que es pregunta qui som quan estem a punt de fer desaparèixer aquest planeta.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Marburg

Considerat una de les més fermes promeses en l'àmbit de la dramatúrgia catalana, Guillem Clua es va formar dins el cercle de l'Obrador de la Sala Beckett. La seva primera obra, Invisibles, guanya el Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi 2002. Escriu la dramatúrgia de l'adaptació per a l'escena de Mort a Venècia de Thomas Mann (Sala Muntaner, 2002). El 2004, la seva obra La pell en flames (Villarroel Teatre, 2005) obté el Premi Ciutat d'Alcoi per sego... Llegir-ne més

Altres llibres de Guillem Clua Sarro

Continguts extra

Fragment
Marburg.pdf
Descarregar 1,1 M

Per què llegirMarburg

1

Una mirada intel·ligent sobre les llums i les ombres, les pors i les esperances dels últims quaranta anys de la història de la humanitat.

2

Guillem Clua és una de les més fermes promeses en l’àmbit de la dramatúrgia catalana.

Opinions

«Atenció a Guillem Clua i a Marburg: un dramaturg a seguir i una obra d'ambició infreqüent»
Marcos Ordoñez, Babelia

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/01/2019 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17420-30-7 | Codi: 10232582 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Marburg

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir