Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Meravellós desastre

Editorial: Fanbooks
Temàtica: Infantil
Col·lecció: Ficció
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de Meravellós desastre:

Qui dels dos ensenyarà primer les seves cartes?
L'Abby Abernathy és una bona noia. No beu ni diu renecs i passa desapercebuda. Està convençuda que ha deixat enrere el seu passat fosc, però quan arriba a Eastern per començar de zero, topa amb el noi menys recomanable de la universitat.En Travis Maddox, un noi molt atractiu i ple de tatuatges, és precisament el que l'Abby vol i necessita evitar. De nit guanya calés dalt d'un ring i de dia és el més seductor del campus. Frustrat per la resistència de l'Abby als seus encants, s'ho juga tot amb una aposta. Si la guanya, l'Abby haurà d'anar a viure amb ell però, si la perd, haurà de passar un mes sense sexe.Vint-i-cinc països es preparen per publicar-lo en paper i Warner Bros ja n'ha adquirit els drets per fer l'adaptació al cinema.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/02/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-15745-01-3 | Codi: 174937 | Format: 14 x 22 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Ficció

Blog

Meravellós desastre, de Jamie McGuire

L’escriptora Jamie McGuire va decidir autopublicar Meravellós desastre mitjançant Internet i les xarxes socials, com anteriorment havien fet en Federico Moccia i en Blue Jeans. Gràcies a l’èxit obtingut, aquesta novel·la s’ha publicat en format paper.

La història és molt distreta i està protagonitzada per dos personatges. Un d’ells és l’Abby Abernarthy, una noia de 19 anys,  que arriba a un nou campus universitari. Un dia l’Abby se’n va a veure, juntament amb la seva millor amiga America i la seva parella, en Shepley, un amic d’aquest, el Travis, que és un noi que es dedica a la lluita de carrer. El Travis s’obsessiona amb l’Abby i decideix fer una aposta que consisteix en el següent: si guanya el pròxim combat l’Abby anirà a viure amb ell durant un mes. Per contra, si perd el combat, estarà un mes sense tenir sexe.

La trama es va desenvolupant positivament amb algunes sorpreses argumentals, fins arribar a un final sorprenent.

La novel·la és molt amena i la seva lectura absorbeix molt l’atenció del lector. Si us agraden les novel·les romàntiques destinades a joves de 18 a 25 anys i una mica pujadetes de to, amb Meravellós desastre esteu d’enhorabona.

Totes les opinions de Meravellós desastre

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir