Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Merrick

La veritable i meravellosa història de l´home elefant
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de Merrick:

Quan l’amor d’una mare ho pot tot.

Leicester, hivern del 1862. La Mary Jane Potter ton cau sota les potes d’un elefant durant la cavalcada del Circ Wombwell. L’incident li provoca un mal pressentiment: el fi ll que creix a les seves entranyes quedarà marcat per tota la vida. El petit Joseph neix, i mentre una estranya malaltia el comença a deformar sense pietat, la seva mare el bressola i l’embolcalla amb l’antídot més fort que hi ha contra la crueltat humana: l’amor.
Així va començar a forjar-se la increïble llegenda d’un home sensacional, Joseph Carey Merrick, un cavaller d’una intel·ligència superior, educat i sensible, que va revolucionar la societat anglesa del segle XIX amb una lliçó de coratge, bondat i humanitat.

«Fill —va mormolar la Mary Jane—, en aquesta vida et trobaràs tota mena de gent. N’hi haurà que sentiran pena per tu, a molts els pots arribar a fer fàstic. D’altres fugiran i alguns, pocs, t’estimaran. La gent a vegades riu; sovint plora; amb freqüència pateix; per desgràcia enveja; si pateix implora; quan no sap què fer resa; sovint renega; poc sovint perdona, i a voltes és cruel. A tots, sents? Es portin com es portin i facin el que facin vull que els tractis com si fossin jo mateixa. Mai deixis que la rancúnia faci un niu dins el teu cor».


Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Merrick

© Aniol Resclosa

Lluís Prats va néixer a Terrassa el 1966. Va estudiar Art i Arqueologia a la UAB i a la Universitat de Girona. Ha treballat molts anys com a professor de secundària i batxillerat, com a editor de llibres d’art i ha dirigit una productora de cinema a Los Angeles. Ha publicat més d’una vintena de llibres, des de novel·la juvenil fins a assaig històric. El 2018 va ser guardonat amb el prestigiós premi Strega Ragazzi per Hachiko. El gos que espera...

Llegir-ne més

Altres llibres de Lluís Prats Martínez

Continguts extra

Fragment
Merrick.pdf
Descarregar 746,31 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/10/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2128-7 | Codi: 10164513 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Totes les opinions de Merrick

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir