Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Ningú em va parlar de tu

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 656

Sinopsi de Ningú em va parlar de tu:

De vegades, per ser tu mateixa, has de deixar tota la teva vida enrere.

La vida de la Carolina ja no és perfecta: el divorci, les baralles constants amb la seva filla, i ara l’agonia del seu pare, el final d’una saga de l’alta burgesia catalana. La seva mare els va abandonar quan era una nena i d’ella només en coneix l’absència. Però una descoberta inesperada la porta fins a en Gabriel, l’amant de la seva mare i potser també el seu assassí. Amb ell coneixerà aquella jove indomable que es va resistir a ser una irreprotxable esposa burgesa, una troballa que farà que la Carolina es replantegi la vida.

Un retrat dels anys seixanta en què conflueixen els últims balls de gala i els primers concerts de rock, el s’Agaró més esplendorós i els banys de la Barceloneta, la rigidesa de la classe alta i els somnis de barriada, i on apareixen personatges com ara Liz Taylor, els Sírex o Simone de Beauvoir.

«Com que mai no m’he assemblat al pare, vaig decidir que la mare m’havia parit a semblança seva abans de deixar-me a la meva sort. Però en realitat, sense ella al meu costat, només m’assemblava a mi mateixa. Sentia que no encaixava a la foto de família, com no encaixa una peça vermella en un puzle que reprodueix un cel ras. I la coïssor d’aquella pregunta que he sentit tantes vegades: “I aquests ullassos de la nena, d’on han sortit?”. Sempre els meus ulls, d’un blau estrany. [...] Blau de mars freds i solitaris, com si haguessin volgut advertir-me del meu destí. Aquells ulls havien de ser herència de la meva mare».

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Ningú em va parlar de tu

© Xavier Torres-Bacchetta

Laura Anguera Armengol (Barcelona, 1966) va créixer amb un llibre a les mans, convençuda que, de gran, seria escriptora. Però aquell somriure –reiterat i commiseratiu– dels adults la va dur a estudiar dret i cursar un MBA a l’IESE. Ha exercit com a advocada en despatxos reconeguts, ha estat directora legal d’un club de futbol i actualment forma part d’un conegut grup audiovisual. Va viure en primera línia l’esclat de la bombolla immobiliària i...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Ningu_em_va_parlar_de_tu.pdf
Descarregar 991,95 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 27/04/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2907-8 | Codi: 10295973 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Ningú em va parlar de tu

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir