Grup62

No era lluny ni difícil

eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

No era lluny ni difícil

Sinopsi de No era lluny ni difícil:

El poeta català més popular de l'actualitat amb el seu recull més depurat.

Un nou llibre de poemes del Margarit més madur, més depurat i més exacte. En aquest darrer poemari, Joan Margarit arriba al límit del que és pot dir d'una manera intel·ligible per il·luminar alguna veritat, convençut que la veritat ordena i, per tant, tranquil·litza. A No era lluny ni difícil tenim poemes amb títols tan expressius i tant propis del nostre poeta com "L'amor tindrà l'última paraula", "La part més fosca del camí", "Joves en la nit", "Lírica dels setanta anys" o "Meditació de Vil·la Joana". Es tracta d'un llibre sobre l'edat que parla a totes les edats, que parla de la vida, de la mort, del sexe i de com tot el que pot dinamitar els cors dels homes i les dones els pot donar també l'escalf que necessiten.Margarit recita un poema en aquest vídeo.El poeta explica aquest poemari en aquest vídeo..
eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de No era lluny ni difícil

Sobre l'autor de No era lluny ni difícil

Joan Margarit (Sanaüja, la Segarra, 1938 - Sant Just Desvern, Baix Llobregat, 2021) fou poeta i arquitecte, catedràtic de l’Escola d’Arquitectura de Barcelona. En l’àmbit de la literatura catalana li han estat concedits, entre d’altres, el premi Carles Riba 1985, els premis de la Crítica Serra d’Or 1982, 1987 i 2007, i el premi Nacional de Literatura de la Generalitat de Catalunya 2008. En l’àmbit hispànic, ha rebut el Premio Nacional de la Cr...

Llegir-ne més

Coneix-ne més sobre No era lluny ni difícil

Fitxa tècnica

Data de publicació: | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-199-7 | Codi: 10033412 | Presentació: Epub 2 | Col·lecció: OSSA MENOR

Blog

Joan Margarit, pregoner de les festes de la Mercè de Barcelona

Enguany el poeta Joan Margarit serà l’encarregat d’obrir les celebracions de les festes de la Mercè. Avui, dimecres 23 de setembre, a les 19 hores, sortirà al balcó de l’Ajuntament per fer el pregó inaugural.

No era lluny ni difícil

El darrer poemari de Joan Margarit, No era lluny ni difícil, està fet des de la talaia de la saviesa adquirida per l’experiència acumulada durant una llarga i intensa vida, i fixant la perspectiva en un retrovisor gairebé autobiogràfic, amb molts poemes escrits en primera persona i fent referència a espais, persones i vivències fàcilment identificables amb l’autor.

Totes les opinions de No era lluny ni difícil

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir