Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Passió

Kate Lauren

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil
Col·lecció: L' illa del temps
Traductor: Glòria Roset Arisso
Nombre de pàgines: 384

Sinopsi de Passió:

«Sempre t'escolliré a tu. En totes i cadascuna de les meves vides, sempre t'escolliré a tu. De la mateixa manera que tu sempre m'has escollit a mi. Per sempre».La Luce haurà de fer el viatge més important de la seva vida: tornarà a les eternitats per saber com era la seva relació amb en Daniel i descobrir com fer que el seu amor sigui etern. Pots llegir una ressenya del llibre aquí. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 15/09/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-521-7 | Codi: 174569 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: L' illa del temps | Traductor: Glòria Roset Arisso

Blog

Passió

En Pere, el nostre expert en novel·la romàntica, s’ha llegit la tercera part de la saga Fallen, de l’escriptora americana Lauren Kate.

Per cert, de la primera entrega, Foscor, n’hem parlat un parell de vegades!

Ai, l’amor!

Passió, de Lauren Kate, és una típica història d’amor impossible però on els personatges, per sort per nosaltres, no es donen mai per vençuts!

Els protagonistes del llibre són la Luce, una noia que malgrat morir, viu reencarnacions una darrera l’altra des de fa dècades i amb les quals va posant “el comptador a zero” (no recorda mai res de la seva vida anterior), i en Daniel, la seva ànima bessona, que és immortal.

La missió d’en Daniel és estar amb la Luce, guiar-la durant totes les seves vides i protegir-la d’uns àngels que tenen com a missió destruir-la, a ella i la seva maledicció, ja que l’amor que viu la parella va en contra de la natura d’aquests àngels. A través de viatges en el temps i en la seva pròpia història en vides anteriors, la Luce intentarà descobrir el perquè d’aquesta maledicció, i com poder escapar-ne.

La circumstància que canviarà el camí natural dels esdeveniments serà l’aparició d’en Cam, un àngel que aparentment està decidit a ajudar a la Luce, fet que produirà un conflicte amb en Daniel… però per saber què passa amb aquests tres us haureu de llegir el llibre!

Després de temps i temps llegint novel·la romàntica pel Nosaltresllegim, crec que puc afirmar que la saga Fallen és un gran punt de partida per entrar en aquest gènere.

Totes les opinions de Passió

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir