Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 160

Sinopsi de Punt cec:

Paula Hawkins, un fenomen mundial amb més de 27 milions de lectors. Un thriller apassionant de l’autora de La noia del tren.

A QUI CREURÀS?

Des que eren petits, l’Edie, en Jake i en Ryan han estat inseparables. Ells tres contra el món. L’Edie pensava que la seva amistat podria amb tot, així que quan el seu marit, en Jake, és brutalment assassinat i el seu millor amic, en Ryan, és acusat del crim, el món se li enfonsa.

L’Edie està sola per primer cop en molts anys a la casa del penya-segat que compartia amb en Jake. Està de dol i té por, i té raó de tenir-ne perquè algú l’està vigilant, algú que ha estat esperant aquest moment. Ara que l’Edie és vulnerable, el passat del qual ha intentat fugir desesperadament està a punt de trucar-li a la porta.

Paula Hawkins, l’autora de La noia del tren, ens ofereix una novel·la apassionant en què descobrirem que fins i tot l’acte més benintencionat pot tenir conseqüències tràgiques. Una història plena de girs i tensió magníficament escrita per la reina indiscutible del suspens.

Paula Hawkins, un fenomen mundial amb més de 27 milions de lectors. Un thriller apassionant de l’autora de La noia del tren.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Punt cec

Paula Hawkins© Phoebe Grigor

Paula Hawkins va treballar com a periodista més de quinze anys abans de passar-se a la ficció. Nascuda i criada a Zimbàbue, es va traslladar a Londres el 1989, on viu des de llavors. El seu primer thriller, La noia del tren, s’ha convertit en un dels fenòmens editorials més grans dels últims deu anys i ha estat adaptat al cinema per DreamWorks Pictures, amb Emily Blunt com a protagonista. També és autora de Sota l’aigua, A foc lent i Punt cec....

Llegir-ne més

Altres llibres de Paula Hawkins

Continguts extra

Fragment
Punt_cec.pdf
Descarregar 290,35 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 11/10/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2965-8 | Codi: 10305826 | Format: 13,7 x 20 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Núria Parés Sellarès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Punt cec

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir