Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Quan arriba la llum

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 464

Sinopsi de Quan arriba la llum:

Pots protegir a qui més estimes?
No es pot fugir ni oblidar. El passat sempre et troba. 

En l’últim any i mig, la vida de la Sandra s’ha capgirat. Després d’escapar-se de les enganyoses xarxes d’un grup de gent gran gens innocent, instal·lat al tranquil poble de Dianium, es trasllada a Madrid al costat del seu fi ll nounat, el Janín. Allunyada del passat, la seva nova vida sembla feliçment encaminada, però un dia, quan recull el Janín a la guarderia, troba una nota anònima a la seva motxilla: «ON ÉS EL TEU AMIC JULIÁN? TORNARÀS A TENIR NOTÍCIES NOSTRES». Després de molt temps sense saber res d’ell, la Sandra haurà de localitzar-lo i alertar-lo: algú li segueix la pista i no es detindrà fins que el trobi. 

Mentrestant, el Julián passa els seus dies a la residència Tres Olivos. Des que la Sandra i ell van descobrir el parador de diversos membres de la Germandat, ell ha seguit obstinat a treure a la llum la cara oculta d’antics nazis instal·lats a la costa valenciana. 

Ara alguns, ja octogenaris, comparteixen residència amb el vell Julián, que haurà de conviure amb ells en el més estricte anonimat per no ser descobert. 

Quan arriba la llum ens endinsa en una història d’amor i de coratge, de memòria i de culpa, d’esperança i de fortalesa. Un relat captivador sobre la venjança, els límits del mal i la força que s’amaga, gairebé invisible, al costat més fosc de l’ésser humà. 
 

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Quan arriba la llum

Clara Sánchez© Josep M.ª de Llobet

Clara Sánchez va néixer a Guadalajara, la seva infància la va passar a València i va acabar establint-se a Madrid. Va estudiar Filologia Hispànica i durant molts anys va ensenyar a la universitat. Ha col·laborat regularment en televisió i en premsa escrita. El 1989 va publicar la novel·la Piedras preciosas, a la qual van seguir No es distinta la noche (1990), El palacio varado (1993), Desde el mirador (1996), El misterio de todos los días (199...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Quan_arriba_la_llum.pdf
Descarregar 462,09 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 31/08/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2122-5 | Codi: 10163643 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Núria Parés Sellarès

Totes les opinions de Quan arriba la llum

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir