Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Quan la música ho és tot

Converses musicals amb Seiji Ozawa
Temàtica: Art | Música
Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traductor: Albert Nolla Cabellos
Nombre de pàgines: 320

Sinopsi de Quan la música ho és tot:

La música com no l’has llegit mai. Una conversa apassionant, personalíssima, sobre la música i la creació, de la mà d’Haruki Murakami.

En aquest llibre formidable, Haruki Murakami es reuneix amb el gran director d’orquestra Seiji Ozawa per a un seguit de converses entorn de la seva passió compartida, la música. Amb entusiasme absorbent i contagiós, Murakami i Ozawa parlen de tot: comenten obres de Beethoven, Mahler o Brahms, entre d’altres, evoquen l’art de directors com Leonard Bernstein o Herbert von Karajan i gaudeixen de la singularitat radical de solistes com Glenn Gould mentre escolten i disseccionen enregistraments de les seves interpretacions preferides. Col·leccionisme de discos, clubs de jazz, òpera i música de cambra, auditoris, partitures, bandes sonores i molt més s’encalcen en aquesta meravellosa conversa que viatja de la música a l’escriptura i, en darrer terme, ens porta a l’essència mateixa de la creació artística.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre els autors de Quan la música ho és tot

© Ivan Giménez / Tusquets Editores

Haruki Murakami (Kyoto, 1949) és l’escriptor més aclamat i llegit de la literatura japonesa actual. Traduït a cinquanta llengües, amb les seves novel·les ha guanyat premis prestigiosos com ara el Noma, el Tanizaki, el Yomiuri, el Franz Kafka, el Jerusalem Prize o el Hans Christian Andersen. L’any 2011 va ser reconegut amb el Premi Internacional Catalunya, i el 2023, amb el Premi Princesa d'Astúries de les Lletres. Editorial Empúries ha publica...

Llegir-ne més

Seiji Ozawa (Shenyang, 1935) ha dirigit l’Orquestra Simfònica de Boston durant trenta anys, com també les de Toronto i San Francisco, entre d’altres. També és el fundador i director artístic del festival Seiji Ozawa Matsumoto i de l’or­questra Saito Kinen.

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Quan_la_musica_ho_es_tot.pdf
Descarregar 572,55 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 30/09/2020 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17879-54-9 | Codi: 10265691 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Traductor: Albert Nolla Cabellos | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Quan la música ho és tot

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir