Grup62
Llibre de tela (Tela)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Riallades. Llibre de tela

María Hesse

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Nadons | De 0 a 6 mesos
Temàtica: Nadons | Tela
Col·lecció: Llibres de roba
Nombre de pàgines: 8

Sinopsi de Riallades. Llibre de tela:

Un llibre de tela suau i tendre per compartir amb persones petites.

El so que fa un bebè rient és dels millors del món, per això, quan en tenim un a prop, el busquem de manera amorosa, fent petarreigs, posant cares gracioses i veus estranyes o jugant al tat. En aquest llibre de tela il·lustrat per María Hesse, apareixen una sèrie de personatges (i mascotes!) interactuant amb un nadó i fent-lo riure. Es tracta d’una invitació a passar temps amb la criatura, que es reconegui entre les pàgines i tingui, així, la seva primera experiència lectora.

Mai és massa d’hora per regalar un llibre! Els llibres de tela són, sovint, els primers llibres del nadó. Que les criatures relacionin aquest moment de lectura amb l’afecte dels seus cuidadors pot reforçar el vincle familiar i assentar les bases de l’amor per la lectura a llarg termini.

Un llibre pensat per a regalar a un bebè: la coberta amaga un material que al tocar-lo fa un soroll que cridarà la seva atenció des dels primers mesos de vida. A més, al tractar-se d'un llibre tovet i lleuger, podran manipular-lo com vulguin des dels primers mesos de vida.

Un llibre per llegir, jugar, mossegar i acariciar.

Recomanat a partir de 0 mesos.

Llibre de tela (Tela)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Per què llegirRiallades. Llibre de tela

1

Llibres ideals per a nadons perquè resistiran babes i mocs ja que es poden rentar a la rentadora.

2

Els llibres de tela s’allunyen de la concepció tradicional del llibre i es converteixen, més aviat, en un objecte fàcil de portar que acompanyarà als petits a tot arreu, com un nino o una manteta. Ideals per ser el seu primer contacte amb la lectura!

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/01/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-692-2 | Codi: 10332135 | Format: 16 x 17 cm. | Presentació: Llibre de tela (Tela) | Col·lecció: Llibres de roba

Totes les opinions de Riallades. Llibre de tela

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir