Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra
Descarregar dedicatòria de l'autor/a

Sàpiens. El naixement de la humanitat

Una història gràfica
Editorial: Edicions 62
Temàtica: Història
Temàtica: Còmic i manga
Col·lecció: Llibres a l'Abast
Traductor: Imma Estany Morros
Nombre de pàgines: 248

Sinopsi de Sàpiens. El naixement de la humanitat:

El fenomen Sàpiens, il·lustrat i adaptat per a joves i adults.

Sàpiens. Una breu història de la humanitat, de l’historiador Yuval Noah Harari,  ha estat un del llibres més influents d’assaig per als adults de les darreres dècades, tant a Catalunya (on fa sis anys que és a les llistes de més venuts) com a tot el món.

Ara, per poder divulgar encara més els seus coneixements, Yuval Noah Harari ens proposa un projecte molt estimulant: una novel·la gràfica, o còmic, en què adapta per als lectors joves i adults el contingut del seu assaig. L’il·lustrador Daniel Casanave, David Vanderneulen, i Yuval Noah Harari ens expliquen amb humor el naixement de la humanitat des de l’aparició de l’Homo Sàpiens a la revolució agrícola. I consistirà en 240 pàgines il·lustrades a tot color i amb les corresponents vinyetes que explicaran la revolució cognitiva d’una manera atractiva i assequible per als lectors adolescents i joves.

240 pàgines il·lustrades a tot color que expliquen el naixement de la humanitat d’una manera atractiva i divulgativa per als lectors de totes les edats.  

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Sàpiens. El naixement de la humanitat

© Yuval Noah Harari

Yuval Noah Harari és doctor en Història i un autor de gran èxit, considerat avui dia com un dels intel·lectuals més influents del món. Dels seus cèlebres llibres —Sàpiens. Una breu història de la humanitat, Homo Deus. Una breu història del demà, i 21 lliçons per al segle xxi— se n’han venut 27,5 milions d’exemplars en seixanta idiomes. Els han recomanat Barack Obama, Chris Evans, Janelle Monáe, Bill Gates, entre molts altres, i The Guardian va...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 21/10/2020 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7886-1 | Codi: 10264874 | Format: 19 x 24 cm. | Tinta: Integradas a color | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Llibres a l'Abast | Traductor: Imma Estany Morros | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Sàpiens. El naixement de la humanitat

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir