Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sempre amb tu

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil | De 6 a 8 anys
Col·lecció: Baobab
Nombre de pàgines: 48

Sinopsi de Sempre amb tu:

Un delicat àlbum sobre la pèrdua i l'esperança.

L'adeu definitiu a un ésser estimat és una de les experiències més dures que hem d'afrontar en aquesta vida, però també ens pot brindar l'oportunitat de trencar un tabú i parlar sobre un tema tan difícil d'abordar com és la mort. 

 

Aquest és un llibre per posar paraules al dol, per recórrer de la mà un camí ple de dubtes i emocions del qual es desprèn un lluminós aprenentatge: l'amor d'algunes persones mai no desapareix i viu amb nosaltres per sempre.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Escolta un fragment de Sempre amb tu

0:00

0:00

NOTHING FOUND!

Sobre les autores de Sempre amb tu

© Alba Vigaray

María Leach (Barcelona, 1979). Periodista i escriptora. El 2011 comença a col·laborar amb Paula Bonet, incorporant textos a les seves obres. Poc després, un dur succés marca la seva trajectòria, tant vital i professional, fet que l’empeny a escriure i que culmina amb la publicació del seu primer poemari No te acabes nunca (Espasa Es Poesía, 2017). Després de participar a Versos de buenas noches (Destino, 2019), ara fa el salt a la poesia infan...

Llegir-ne més

Katia Klein Carulla va néixer a Santander i es va criar a Catalunya, on es va diplomar a l'Institut del Teatre de Barcelona. Ha treballat en diverses sèries de televisió tant espanyoles com catalanes, com Aída, El cor de la ciutatCuéntame cómo pasó (on interpreta el paper de Lola, la cosina anglesa de Carlitos) o Amar es para siempre. Compagina la seva feina d'actriu amb la pintura i la il·lustració, on va començar de manera autoridacta. Va ...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirSempre amb tu

1

Un àlbum il·lustrat escrit en vers, alhora delicat i contundent, sobre el dol, la mort i la pèrdua. Amb inspiradores i acolorides il·lustracions d'una de les il·lustradores revelació dels últims anys: Katia Klein.               

 

2

María Leach, periodista i poetessa. Autora dels poemaris No te acabes nunca i La vida rima, en què parla del tema de la mort, el dol i la superació. Autora de l'àlbum infantil sobre les emocions Què bigotis em passa?

3

Katia Klein és una artista en diversos sentits; ha treballat com a actriu de teatre i de sèries de televisió, i des de fa uns tres anys il·lustra llibres infantils, pinta i exposa les seves obres.

Enllaços relacionats

Microsites

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/02/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-184-2 | Codi: 10290928 | Format: 22 x 28 cm. | Tinta: Integrades a color | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Baobab | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Sempre amb tu

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir