Grup62
eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Senyoria

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT

Sinopsi de Senyoria:

De l'autor de "Jo confesso"
Senyoria té com a protagonista don Rafel Massó, regent civil de la Reial Audiència de Barcelona, un home poderós, influent, que ha lluitat per aconseguir un lloc destacat en la societat borbònica barcelonina de final del segle XVIII, i que no dubtarà a eliminar tot el que se li posi al davant per tal de conservar la seva posició. Un fet luctuós esdevingut temps enrere se li fa present quan res no en feia preveure l'aparició. A fi d'allunyar-lo, el jutge comet una terrible injustícia i es veurà acorralat per molts enemics seus.La novel·la transcorre en un moment de canvi a Catalunya, on es viu sota els efectes del Decret de Nova Planta, però es comencen a notar les conseqüències de la Revolució Francesa i els nous aires del moviment romàntic europeu.
eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Senyoria

© Ulf Andersen / Getty Images

Jaume Cabré (Barcelona, 1947) va saltar amb força en el panorama literari internacional amb la novel·la Les veus del Pamano, i també amb les seves novel·les Carn d'ollaFra Junoy o l'agonia dels sons, Senyoria i L'ombra de l'eunuc; també cal destacar els seus reculls de contes Llibre de preludisViatge d'hivern i Quan arriba la penombra, i les seves reflexions sobre art i literatura, aplegades a Tres assaigs. Ha escrit guions televisius i ci...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/10/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-336-6 | Codi: 10033450 | Presentació: Epub 2 | Col·lecció: A TOT VENT

Blog

Senyoria, de Jaume Cabré

Si hi ha un llibre que no us podeu perdre és aquest: Senyoria, de Jaume Cabré.

Situada l’any 1799, a punt del canvi de segle, l’autor ens fa un retrat minuciós de la Barcelona de l’època, on les aparences entre els alts càrrecs, el poder, els secrets d’alcova i els diners són els protagonistes.  Tot això és el que envolta al conegut jutge i regent civil de l’Audiència de Barcelona Rafael Massó, sa Senyoria, un home a qui li agrada l’astronomia, els diners i unes dones joves que seran la seva perdició. El seu destí es creuarà amb el de l’Andreu, un jove poeta que representa l’esperit romàntic del moment, fent que sa Senyoria es vegi embolicat en una història que no veia venir i que donarà un gir de 180º a la seva vida.

Senyoria és un llibre d’aquells que et proporciona plaer amb la lectura. Escrit de forma magistral, et situa als carrers de la Barcelona del canvi de segle amb els carruatges, les festes aristocràtiques i els paisatges que atenuen les diferències entre aquells que tenen diners i els que no en tenen.

Us deixo amb una cita del llibre que expressa la importància de l’amor a l’època, les ànsies d’estimar, però sobretot de ser estimat, autèntic fil conductor de la novel·la:

“(…) De vegades penso que la capacitat d’estimar de les persones és il·limitada i que pot arribar un moment que s’ajuntin massa ànsies d’amor en un sol cor i rebentin.”

Totes les opinions de Senyoria

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir