Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre poesia catalana

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: B.L.
Nombre de pàgines: 320

Sinopsi de Sobre poesia catalana:

Els darrers cinquanta anys de la poesia catalana vistos per un crític de referència
A Sobre poesia catalana Àlex Broch recull la seva crítica poètica escrita entre l´any 1973 i el 2006. Com l´autor ens recorda en el pròleg, el llibre ajuda a construir una possible seqüència temporal i històrica, un itinerari en què hi ha un reconeixement explícit de l´obra dels grans; l´anàlisi de les darreres obres del realisme; la irrupció d´una nova generació, la dels setanta; una diversitat àmplia, de mons personals, enriquida amb discursos sobre la diferència i unes manifestacions de les noves generacions que ens porten a la poesia de fi i canvi de segle. Així la mirada experta i la sòlida formació d´un dels crítics literaris emblemàtics dels darrers trenta-cinc anys dóna al conjunt la distinció de ser una obra imprescindible per a l´estudi i coneixement de la poesia catalana contemporània.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Sobre poesia catalana

Àlex Broch (Barcelona, 1947) és crític literari, assagista i editor. Ha estat professor de literatura catalana contemporània a la Universitat Rovira i Virgili i d'història del teatre universal a l'Institut del Teatre. És autor de Literatura catalana dels anys setanta (1980), Literatura catalana: balanç de futur (1985), Literatura catalana dels anys vuitanta (1991), Forma i idea en la literatura contemporània (1993), Sobre poesia catalana. Lect... Llegir-ne més

Altres llibres de Álex Broch Huesa

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/02/2008 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-8437-081-9 | Codi: 10023863 | Format: 13,2 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: B.L.

Totes les opinions de Sobre poesia catalana

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir