Grup62
Tot cartró
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Ta-taat. Pollet

Gira, llisca, aprèn i juga!
Editorial: Estrella Polar
Nombre de pàgines: 10

Sinopsi de Ta-taat. Pollet:

Un llibre sorpresa per als bebès que comencen a descobrir el món.

Connectar amb les cares i jugar al tat és un dels primers jocs de qualsevol criatura. Per això els més petits adoraran aquest llibre interactiu per a bebès i voldran llegir-lo una vegada i una altra, al principi acompanyats i després de manera autònoma.

Aquest llibre inclou diferents mecanismes per a estirar i desplaçar i així descobrir els personatges i objectes que s'amaguen, com una eruga molt elegant, tres aneguets que segueixen a la seva mare, un paraigua multicolor, unes flors primaverals i... moltes altres sorpreses!

Conté 10 mecanismes hiperfàcils d’utilitzar de manera que les petites mans puguin girar, moure i fer lliscar les solapes i les llengüetes i fer aparèixer divertits personatges. A més a més, els mecanismes es troben a totes les pàgines i permeten desenvolupar les dues lateralitats. Al final del llibre hi trobaran un mirall per mirar-se i sorprendre’s.

Els acabats són de primeríssima qualitat i el format en cartró resistent és ideal perquè els nadons el manipulin com prefereixin i gaudeixin de les primeres experiències amb el format llibre.

Les il·lustracions de la prestigiosa artista sueca Ingela P Arrhenius li aporten un valor afegit que el fa irresistible.

Recomanat a partir de 6 mesos.

Títols de la col·lecció Ta-taat:

  • Ta-taat. Vaca
  • Ta-taat. Sol
  • Ta-taat. Lluna
Tot cartró
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Ta-taat. Pollet

Ingela P Arrhenius va estudiar art, es va graduar a principis dels anys 90 i ha treballat com a il·lustradora des d'aleshores. Primer es va dedicar a la publicitat i va treballar per algunes revistes, però durant els últims deu anys s'ha centrat en el disseny de producte i en la il·lustració de llibres.

Ha creat estampats per a teixits, papereria, packaging, mobles i joguines. És coneguda en tot el món pel seu estil retro. Viu a Estocolm amb ...

Llegir-ne més
Vídeos de Ta-taat. Pollet
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirTa-taat. Pollet

1

Llibre amb mecanismes d'alta qualitat, un mirall i acabats vertaderament preciosos.

2

Cada mecanisme fa que aparegui un element nou i tots tenen una forma diferent que no deixarà de sorprendre els més petits. 

3

Els més petits jugaran a taat amb els mecanismes d'aquest llibre perfecte per celebrar l'arribada de la primavera i l'època de Pasqua

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/03/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-077-7 | Codi: 10283769 | Format: 18 x 18 cm. | Tinta: Integradas a color | Presentació: Tot cartró | Col·lecció: Llibres amb mecanismes

Totes les opinions de Ta-taat. Pollet

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir