Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Tal com érem

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 320

Sinopsi de Tal com érem:

Quan l’essència de tot és només l’amor.

Sandra Fornaguera té trenta-nou anys, és una gran periodista, culta, aficionada a la música i als llibres, una dona feta a si mateixa, però està a punt de ser desnonada de casa seva. La seva vida aparentment perfecta s’està enfonsant. Un dia coneix l’Edmond a l’aeroport, un agregat militar de l’ambaixada francesa a Espanya que viatja per tot el món, un home seductor i sofisticat. La trobada és casual i la Sandra pensa que ja no veurà més aquell home meravellós. Però la història no ha fet més que començar i esclatarà en un cap de setmana únic a París amb un amor intens, apassionat i intermitent. Afortunadament, l’afecte i l’estimació que va rebre dels seus pares i la lleialtat dels amics que sempre han estat amb ella, la Paula, el seu marit Jaume i l’Oriol, li donaran les forces necessàries per enfrontar-se al seu destí i descobrir quin és l’autèntic amor de la seva vida.


«Ja no sento vertigen, encara que sigui a la vora d’un penya-segat.

La gosadia dóna pas a la tendresa.

Penso que no és casual que, abans de tancar definitivament aquesta etapa de la meva vida, el seny hagi arribat per quedar-se. Enrere queda l’embogiment del passat. Ara la comoditat és una nova felicitat que m’omple d’inquietud.»

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Tal com érem

© Arxiu de l'autora

Sílvia Tarragona (Barcelona, 1967) és periodista i escriptora. Actualment dirigeix i presenta el magazine Amics i coneguts cada cap de setmana a Ràdio Nacional d’Espanya a Catalunya. A més a més, col·labora al talk show Amigas y conocidas de TVE1 presentat per Inés Ballester.
Des de ben petita el seu pare li va ensenyar que al món només hi ha dos tipus de persones, les que davant les adversitats s’envileixen i les que s’ennobleixen. Ella ha tr...

Llegir-ne més

Altres llibres de Sílvia Tarragona

Continguts extra

Fragment
Tal_com_erem.pdf
Descarregar 586,98 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/01/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2340-3 | Codi: 10207040 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Tal com érem

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir