Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Tan de veritat com les coses que penso, les coses que m'invento i

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 112

Sinopsi de Tan de veritat com les coses que penso, les coses que m'invento i:

Inclou CD amb una cançó inèdita
"M'agrada explicar-me la meva vida: n'agafo trossos de veritat, els deformo, els disfresso, els barrejo, els desplaço en el temps i l'espai, els amplio, els encongeixo... Com un mag, transformo la meva vida en la vida d'algú altre, així es fa més fàcil d'explicar".Això és el que fa l'Anna Roig quan fa cançons: agafar trossos de la seva vida real i transformar-los en una història, una reflexió, un desig, un acudit... I arriba a transformar tant aquests trossos que, de vegades, fins i tot alguns deixen de tenir cap tipus de similitud amb la realitat de la qual els ha tret.En aquest llibre cohabiten petits textos ben diferents. Alguns volien ser cançó però no han arribat a ser-ho, d'altres han estat creats expressament per ser dins un llibre i ser llegits, i n'hi ha un, només un, que ha estat transformat en cançó expressament per a l'ocasió!I per il·lustrar aquests trossos de veritat que l'Anna pensa, s'inventa o somia, qui millor que la Clara-Tanit -gran experta a traduir en imatges l'univers de l'Anna, després d'haver il·lustrat i creat l'estètica dels dos discos de l'Anna Roig i L'Ombre de Ton Chien-, que n'ha fet una reinterpretació personal. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Tan de veritat com les coses que penso, les coses que m'invento i

Anna Roig (Sant Sadurní d'Anoia, 1981). Tot estudiant educació musical a la ciutat de Lió (França) va descobrir un estil musical que la va captivar per la seva escriptura, composició i interpretació: la cançó francesa.Per endinsar-se en l'univers d'aquelles cançons que li agradaven i per aprendre a fer-ne de pròpies, va cursar a l'École Nationale de Musique de Villeurbanne assignatures com: Escriptura de textos, musicació de textos, interpreta... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/02/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1403-6 | Codi: 383129 | Format: 15,1 x 21 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Blog

Tan de veritat com les coses que penso, les coses que m'invento i les coses que he somiat

La Sara s’ha llegit el llibre Tan de veritat com les coses que penso, les coses que m’invento i les coses que he somiat i ens n’ha fet la ressenya. L’Anna Roig, quan no canta, amb llibres com aquests també els mals espanta!

“M’agrada explicar-me la meva vida: n’agafo trossos de veritat, els deformo, els disfresso, els barrejo, els desplaço en el temps i l’espai, els amplio, els encongeixo… Com un mag, transformo la meva vida en la vida d’algú altre, així es fa més fàcil d’explicar.”

No hi ha millor manera d’explicar què trobarem en aquest llibre que aquest primer paràgraf de l’Anna Roig que, aquesta vegada, enlloc de relatar-nos les coses que pensa, les coses que s’inventa i les coses que ha somiat amb cançons ho fa amb textos. Aquests petits relats tenen forma de conte, d’altres de poema, de haiku,…

I ens parlen del catàleg de la vida que serveix en comanda un kit anomenat “Amor per sempre”, però que sovint arriba defectuós. O d’una botiga a qui se li ha acabat l’estoc de somriures i només pot vendre llàgrimes. També ens decobreix la màgia d’apagar l’ordinador i descobrir, de nou, la persona que tenim asseguda al costat com si fos tornés a ser la primera vegada. O de cop un poema visual ens explica de manera clara i senzilla la relativitat del temps. I el millor és que sense ser Einstein ho vaig entendre perfectament!

Podria seguir explicant els personatges, llocs i somnis, però aleshores us aixafaria la guitarra… I també us aixafaria les percussions, loops, teclats i la veu de la cançó que acompanya aquest llibre màgic i ple de sorpreses delicades. Però no us enganyeu, l’Anna Roig no ens explica contes de fades, sinó que en el fons ens diu veritats molt quotidianes d’una manera fantàstica.

Ah! Que no me n’oblidi! En aquesta aventura l’Anna Roig està acompanyada de la seva bona amiga Clara-Tanit Arquè, la il·lustradora que embocalla totes aquestes veritats.

Ja sabíem que aquesta noia que pinta bigotis vermells en viatges que va fer a París tenia moltes coses a dir, ens ho demostren els seus discos, però amb aquest llibre descobrim que damunt del paper ens segueix en-cantant!

Totes les opinions de Tan de veritat com les coses que penso, les coses que m'invento i

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir