Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Tanit i les guerres púniques

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 248

Sinopsi de Tanit i les guerres púniques:

Que aquestes paraules t’apropin a mi sempre que les llegeixis.

Aquesta és la història d’un geni anònim que haurà d’aprendre a renéixer alhora que el món sencer es destrueix al seu pas. Farcida de música, de poesia i de filosofia, la mirada lúcida del fràgil protagonista ens descobreix un univers ple d’amor, barbàrie i bellesa pura, en un relat captivador que ens deixa sense alè.

«Les anotacions que la mama feia als llibres amb la seva nerviosa cal·ligrafia eren el més a prop d’ella que podia estar, i des de sempre que em sé de memòria fragments sencers que la mama havia subratllat.

La meva experiència de la vida, allò que he viscut, ha estat sempre més a prop d’aquesta literatura interna i de la música i dels colors que no pas de les flames del món, que m’han encetat la pell.

M’ha costat molt entendre com és que la cara i la creu d’una moneda no poden tindre diferent valor. Però les arts, com a mirall que són de l’ordre còsmic, van servir-me de guia enmig del so de xurracs. Em van despertar, almenys durant un temps».

Que aquestes paraules t’apropin a mi sempre que les llegeixis.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Tanit i les guerres púniques

© David Ruano

Xarim Aresté (Flix, 1983) és l’autor de més d’una dotzena de discos de creativitat desbordant. Una dècada després del seu debut en solitari, el seu nou treball, Ses entranyes (RGB Suports, 2022), ha estat un èxit de crítica i de públic. Tanit i les guerres púniques és la seva primera novel·la.

(Instagram) @xarimo

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Tanit_i_les_guerres_puniques.pdf
Descarregar 4,09 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/09/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2946-7 | Codi: 10303262 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Tanit i les guerres púniques

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir