Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 288

Sinopsi de Temps de llum:

L’auge i la decadència de la primera galeria comercial subterrània d’Europa: l’Avinguda de la Llum.

«A banda i banda del passadís, dues fileres de columnes sostenien el sostre, que constituïa el cor del carrer Pelai, i custodiaven l’entrada a les botigues, ubicades als laterals de la galeria. [...] La llum tenia un encant que semblava venir d’altres temps».

La Júlia, una jove minyona acabada d’arribar a la ciutat, quedarà fascinada per les llums del petit univers sota terra. Aquells passadissos seran confidents de les seves vivències, dels seus neguits, dels seus primers amors, dels seus secrets i de la vida dels comerciants. La filla dels amos de la pastisseria, l’aprenent de barber, l’acomodador del cinema, la perfumera, tots configuraran un món que va canviant, dècada a dècada, seguint l’emocionant batec de Barcelona.

Temps de llum és una novel·la ambientada en les primeres galeries comercials subterrànies d’Europa i retrata amb gran encert i realisme la Barcelona dels anys quaranta fins als noranta, moment en què es va tancar l’Avinguda de la Llum. 

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Temps de llum

© César Escobedo

Nascuda a Barcelona el 1968, Sílvia Tarragó Castrillón va ser llibretera durant catorze anys. És autora de la saga juvenil Top Fairies (Edebé), de la novel·la La veu del roure (Premi de Narrativa Juvenil de la Vall d’Uixó el 2008) i del llibre de relats Ciutats de l’impossible. Temps de llum (2016), un emocionant relat que té com a rerefons mig segle de la història de Barcelona, va ser la seva primera novel·la d’adults.

... Llegir-ne més

Altres llibres de Sílvia Tarragó Castrillón

Continguts extra

Fragment
Temps_de_llum.pdf
Descarregar 997,96 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/05/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2090-7 | Codi: 10139132 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica

Totes les opinions de Temps de llum

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir