Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Temptació

Els immortals

Alyson Noël

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil
Col·lecció: L' illa del temps
Traductor: Lluís Delgado Picó | Aïda García Pons
Nombre de pàgines: 352

Sinopsi de Temptació:

La quarta entrega de la saga Eternitat
En Roman està repenjat al llindar de la porta, clavant els seus ulls blaus en els meus. I malgrat tot el que sé sobre el bé i el mal, sobre el que és correcte i el que no ho és, sobre els immortals i els immortals malvats, faig una passa endavant. Tinc la mirada clavada en en Roman, l'atractiu i gloriós Roman. No veig res més. No necessito res més.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/11/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-508-8 | Codi: 174717 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: L' illa del temps | Traductors: Lluís Delgado Picó | Aïda García Pons

Blog

Temptació

Temptació és una història romàntica amb un lleu rerefons fantàstic entre dos personatges que, com bé ens indica el nom de la saga, són immortals.

La protagonista principal, l’Ever, té com a missió vital aconseguir estar amb el seu estimat –coprotagonista- Damen… però amb un gran impediment, que és que no el pot tocar. Això farà que aquest esdevingui el seu únic objectiu i que no pari de buscar el perquè d’aquesta circumstància.

Crec que és un fet a remarcar que aquest és un llibre que s’entén, es comprèn i només val la pena del tot si has llegit els llibres anteriors d’aquesta saga escrita per Alyson Nöel.

Entre l’Ever i en Damen també hi trobarem personatges com la Haven, que ha esdevingut immortal fa poc, que també viu –o malviu- la seva nova naturalesa. Aquest fet farà que l’Ever li hagi d’explicar com haurà de viure, ser i fer d’ara en endavant (i fins a la resta dels nostres dies!), i l’apartarà massa de la seva missió per aconseguir estar amb en Damen.

He llegit molta novel·la romàntica, i Temptació potser no seria el llibre que recomanaria per començar a gaudir d’aquest gènere. D’entrada perquè hi ha un munt de referències als llibres anteriors, i segons com el lector es pot arribar a perdre no coneixent el rerefons de la trama, les circumstàncies que han portat els protagonistes a la situació actual, etc.

En qualsevol cas, pels fans de la saga, per aquells que hagueu seguit el fil d’Eternitat… no us decebrà!

Aquí teniu el Facebook d’Els Immortals en català: http://www.facebook.com/ElsImmortals

Totes les opinions de Temptació

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir