Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Traductor: Assumpta Camps Olivé
Nombre de pàgines: 160

Sinopsi de Todo modo:

100 anys del naixement de Leonardo Sciascia: una metàfora del poder en forma de novel·la negra. Tota una reivindicació d'ètica política.

Entre els roures i els castanyers d'un lloc deliciós, s’obre, com una ferida escandalosa, una clariana amb un edifici de formigó. Un hotel, una ermita? Els jerarques de la política, de la indústria i de l’Església, tots personatges poderosos, s’hi han tancat durant uns dies per meditar a la manera d’aquells “exercicis espirituals” que sant Ignasi de Loiola definia com “El todo modo...”. La pau del lloc, però, es veu violentament interrompuda per una sèrie d’assassinats.

Leonardo Sicascia recorre a la novel·la policíaca per traçar una metàfora corrosiva del poder. En descriu com es compon i com es manifesta, i amb un relat ple de tensió i ironia situa el lector davant la crua veritat: que la convivència civil es corromp en l’experiència de la injustícia.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Todo modo

© Jerry Bauer
Leonardo Sciascia (Racalmuto, Agrigent, 1921 - Palerm 1989) destaca com un dels grans creadors de novel·la negra. Va ser professor en diverses escoles de Caltanissetta i de Palerm alhora que publicava les seves novel·les, narracions curtes, obres de teatre i assaig. A partir del 1978 va escriure principalment assaigs sobre literatura i política i, com a membre del Partit Radical, el 1979 va resultar escollit diputat al Parlament Europeu i a l&... Llegir-ne més

Altres llibres de Leonardo Sciascia

Continguts extra

Fragment
Todo_modo.pdf
Descarregar 551,7 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirTodo modo

1

Nova edició d’una novel·la emblemàtica: publicada el 1974, Todo modo es va convertir en un referent d’ètica política. Ara, passats els anys, continua més vigent que mai.

2

Centenari del naixement de Leonardo Sciascia, un autor que va fer servir la ploma per desmuntar els mecanismes del poder, de la Màfia, de l'Església i de l'Estat. Un dels autors italians més celebrats i referent de la novel·la negra i compromesa, “mestre” d’Andrea Camilleri.                                                                                                        

Fitxa tècnica

Data de publicació: 02/06/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7959-2 | Codi: 10277786 | Format: 13,5 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: El Balancí | Traductor: Assumpta Camps Olivé | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Todo modo

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir