Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Últims dies a Berlín

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 640

Sinopsi de Últims dies a Berlín:

Quan l’amor i l’esperança són més poderosos que l’odi i la fúria.

Una gran història d’amor i guerra, de lluita i supervivència. Una delícia narrativa.

Quan en Yuri Santacruz va assistir al nomenament com a canceller d’Adolf Hitler, no es podia imaginar com canviaria la seva vida a Berlín. Hi havia arribat feia uns quants mesos, després d’haver fugit de Sant Petersburg, juntament amb part de la seva família, asfixiats per una revolució que els havia deixat sense res. A en Yuri també el va privar de la seva mare i el seu germà petit, als quals les autoritats russes no van permetre sortir del país.

Ja a Berlín, el seu sentit de la justícia l’impulsarà a defensar un jove comunista agredit per les tropes d’assalt de Hitler. Aquell dia, a més, coneixerà el seu gran amor, la Claudia. La seva vida farà un gir inesperat, i la que fins aleshores havia estat la seva màxima prioritat, buscar la seva mare i el seu germà, serà substituïda per una altra de més urgent en aquells temps convulsos: continuar viu.

«—No oblidis mai que l’amor i l’esperança són infinitament més poderosos que l’odi i la fúria.

La noia el va mirar amb els ulls plens de llàgrimes, la barbeta li va tremolar. En Yuri li va dedicar un somriure, es va girar i se’n va anar. Al carrer l’esperava una patrulla de soldats armats. Es va aturar a la vorera. Va respirar l’aire fresc i va alçar la vista al cel, on ja brillaven els primers raigs de sol. No es veia ni un núvol en el lluminós horitzó: un dia esplèndid de primavera, va pensar, la seva última albada».

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Últims dies a Berlín

Paloma Sánchez-Garnica© Ricardo Martín

Paloma Sánchez-Garnica (Madrid, 1962) és llicenciada en Dret i Geografia i Història. Autora d’El gran arcano (2006) i La brisa de Oriente (2009), la seva novel·la El alma de las piedras (2010) va tenir un gran èxit entre els lectors. Las tres heridas (2012) i, sobretot, La sonata del silencio (2014), de la qual es va fer una adaptació per a una sèrie a TVE, van suposar la seva consagració entre la crítica i els lectors com una escriptora de gr...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Ultims_dies_a_Berlin.pdf
Descarregar 401,1 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 25/05/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2913-9 | Codi: 10296549 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Núria Parés Sellarès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Últims dies a Berlín

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir