Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Un far a tres minuts de casa

Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Actualitat
Col·lecció: Brunzits
Nombre de pàgines: 112

Sinopsi de Un far a tres minuts de casa:

El relat d’una jove que vol deixar de sentir-se forastera a la terra on ha nascut.

La protagonista torna, per fi, a la gran ciutat que l’ha vist créixer, mesos després d’haver-se mudat amb els seus pares a un poble-ciutat que no coneix. Al mateix temps, els estudis s’acaben i toca pensar què fer i què ser. La incertesa del que vindrà i l’ànsia per l’emancipació, així com la por d’equivocar-se, la porten a debatre el futur i a qüestionar-se el present, a través d’un recorregut per les ambicions personals, per la feina, per la família i pel descobriment d’un món injustament enemistat amb els seus orígens.

Un far a tres minuts de casa explica el conflicte que es dona contra els fills d’immigrants pel fet de situar-los dins d’una societat occidental que els és hostil.

«A tres minuts de casa hi ha un far. Tres minuts comptats, que sé que són exactes perquè la mare els compta cada cop que surt a cercar aigua de mar [...]. És de les poques coses que ens arrelen com a humanitat a la terra [...]. A vegades, però, l’aire de mar es bat amb la seva aigua i es converteix en una arma mortal. Aquesta arma, no fa més de trenta anys, va amenaçar la vida dels pares quan van creuar el mar en un vaixell de pescadors».

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Escolta un fragment de Un far a tres minuts de casa

0:00

0:00

NOTHING FOUND!

Sobre la autora de Un far a tres minuts de casa

© Iván Giménez

Òmnia l’Bakkali Tahiri (Barcelona, 1999). Quan tenia vuit anys va escriure un recull de contes al seu diari personal i va decidir que seria escriptora. Créixer en un barri obrer a Badalona la va portar a estudiar Dret a la Universitat de Barcelona, amb l’objectiu de defensar els drets dels seus veïns. Estudiant, però, va descobrir que l’advocacia no era la seva vocació i, un cop graduada, ha estat treballant al sector públic, mentre escriu al ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Un_far_a_tres_minuts.pdf
Descarregar 365,58 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 06/09/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3083-8 | Codi: 10327619 | Format: 13,7 x 20 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Brunzits

Totes les opinions de Un far a tres minuts de casa

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir