Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Una història per a tu

L'extraordinari relat de la princesa Ka'iulani de Hawaii
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica | Sèrie Clàssica
Nombre de pàgines: 336

Sinopsi de Una història per a tu:

Autora d’Un secret de l’Empordà, torna Imma Tubella, guanyadora del Premi Nèstor Luján de novel·la històrica, amb una novel·la d’aventures i passions.

La princesa Kaiulani, la que hauria estat reina de Hawaii si els Estats Units no haguessin annexionat l’arxipèlag l’estiu del 1898 contra la voluntat dels hawaians, et vol explicar la seva història ara que ho ha perdut tot però ha guanyat la llibertat de ser ella mateixa.

Veuràs com des de nena ha d’afrontar la pèrdua de persones que estima: la mare, la germana, el seu estimat oncle i el seu amor, platònic o no, en Robert Louis Stevenson. També haurà de fer front al col·lapse del seu país, que va defensar amb tanta energia, i la pèrdua del seu futur. Kaiulani no va ser una princesa de conte, va ser una dona real amb desitjos, frustracions, ràbia, esperances i somnis que finalment va optar per no escollir el camí fàcil d’un exili daurat a Europa i va tornar a les illes per estar al costat de la seva gent en moments difícils. Aquesta és la seva història.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Una història per a tu

© © Ivan Giménez

Imma Tubella Casadevall (la Bisbal de l’Empordà, 1953) és doctora en Ciències Socials, catedràtica de Comunicació i titular d’una càtedra sobre Educació i Tecnologia al Collège d’Études Mondiales de París. Va ser rectora de la UOC entre el 2006 i el 2013. Abans d’això va ser directora d’estudis i continguts de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals durant quinze anys i membre del seu consell d’administració entre els anys 2000 i 2004. ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Una_historia_per_a_tu.pdf
Descarregar 4,65 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/06/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3065-4 | Codi: 10324396 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica

Totes les opinions de Una història per a tu

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir