Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Una rosa sola

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Traductor: Marta Marfany Simó
Nombre de pàgines: 176

Sinopsi de Una rosa sola:

La nova novel·la de Muriel Barbery, una història de sentiments ambientada al Japó.

La Rose tot just acaba de fer quaranta anys, quan rep una trucada d’un notari que li demana que viatgi fins a Tòquio per assistir a la lectura del testament del seu pare, a qui ella en realitat no va arribar a conèixer. 

Per primer cop a la vida, doncs, es troba al Japó, on l’espera en Paul, l’antic assistent del pare, que era marxant d’art. Enmig de l’amargor, en Paul l’anima a descobrir una estranya cartografia: una ruta, ideada pel pare, esquitxada de temples i jardins. A mesura que la Rose s’endinsa en aquests paisatges i coneix els costums i els amics del pare –un poeta, una velleta encantadora, un xofer– s’asserena i aconsegueix confrontar el seu passat confiscat.

Una novel·la sobre la metamorfosi d’una dona, un viatge ple de jardins, emocions i trobades inesperades que la porten als confins d’ella mateixa, un lloc únic on de vegades es produeixen autèntiques històries d’amor.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Una rosa sola

Muriel Barbery© Catherine Hlie Gallimard

Muriel Barbery (Casablanca, 1969) és professora de filosofia i autora de novel·les d’èxit com Una llaminadura (2000), traduïda a més de dotze llengües i premiada amb el Millor Llibre del Món de Literatura Gastronòmica pel Salon International du Livre Gourmand, de L’elegància de l’eriçó (2006), un bestseller a tot el món que va obtenir el Premi dels Llibreters Francesos, La vida dels elfs(2015)  i Un país estrany (2019). Una rosa sola (2021) és...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Una_rosa_sola_cat.pdf
Descarregar 303,29 K

Per què llegirUna rosa sola

1

Una novel·la de sentiments i emocions, que confronta el lector a mirar a l'interior d'un mateix.

2

Muriel Barbey és l’autora del best-seller L’ELEGÀNCIA DE L’ERIÇÓ, amb 30.500 exemplars venuts en català només a llibreries i milions i milions a tot el món.

3

Traducció de Marta Marfany.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/03/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7939-4 | Codi: 10274387 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: El Balancí | Traductor: Marta Marfany Simó | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Una rosa sola

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir