Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Veu incessant

Editorial: Edicions 62
Temàtica: Poesia
Col·lecció: Poesia
Nombre de pàgines: 96

Sinopsi de Veu incessant:

Inèdit redescobert, en el desert aniversari de la mort de l'autor

Edició de Roger Canadell i Montse Caralt

Poemes escrits probablement l’any 1954 han estat recuperats pels investigadors Roger Canadell i Montse Caralt, de la Universitat Oberta de Catalunya i de la Universitat de Vic, respectivament.

Els vint-i-un poemes que formen el recull s’han conservat mecanoscrits a l’arxiu de la Parròquia de Sant Roc de la població de Cantonigròs, on se celebrava des de 1944 el concurs Parroquial de Poesia.

Veu incessant no es va arribar a publicar mai com a volum unitari però Miquel Martí i Pol en va incloure alguns poemes en llibres publicats posteriorment.

La present edició té com a finalitat oferir al públic lector de Martí i Pol i als estudiosos de la seva obra la possibilitat de llegir el conjunt de Veu incessant tal com l’autor el va pensar inicialment i, en conseqüència, contribuir a completar el coneixement de l’obra poètica de Miquel Martí i Pol dels anys cinquanta. 

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Veu incessant

Miquel Martí i Pol (Roda de Ter, 1929 – Vic, 2003). Entre els seus llibres destaquen El poble, La fàbrica, Vint-i-set poemes en tres temps, Estimada Marta, L’àmbit de tots els àmbits, Primer llibre de Bloomsbury, Llibre d’absències, Els bells camins, Suite de Parlavà, Un hivern plàcid, Llibre de les solituds i Haikús en temps de guerra. La seva obra poètica completa, aplegada en quatre volums, ha estat publicada per Edicions 62 i l’edició òmni...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 14/11/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7270-8 | Codi: 10037874 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Poesia

Totes les opinions de Veu incessant

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir