Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Vida extra

Els videojocs com no els has vist mai
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Nombre de pàgines: 176

Sinopsi de Vida extra:

Els videojocs com mai no els has vist: els beneficis que ens aporten a la vida quotidiana.

Vida extra uneix les experiències de la periodista Gina Tost i el dissenyador de videojocs Oriol Boira per explicar com els jocs i videojocs formen part de la cultura, relacions i, cada cop més, els hàbits socials. Aquest llibre pretén que cada persona o professió pugui –des del seu punt de vista– treure profit d’aquesta disciplina lúdica per seduir, motivar o reinventar activitats o processos.

Els videojocs i els beneficis que ens aporten a la nostra vida quotidiana: darrere de la pantalla hi ha més que un simple joc.

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre els autors de Vida extra

© Alex Salvador

Gina Tost és comunicadora especialitzada en tecnologia, videojocs, cultura i empresa per a diferents mitjans de comunicació, com a la Televisió de Catalunya, el Diari Ara, Catalunya Ràdio, Expansión o Radio Marca. Ha treballat per mitjans tant d'aquí com del Japó o Mèxic aportant la visió global i femenina de la tecnologia i els videojocs. És professora a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i del Tecnocampus de Mataró.

... Llegir-ne més

Oriol Boira és dissenyador de videojocs, professor universitari, divulgador i investigador. Durant més de 10 anys ha participat en la creació de més de 200 videojocs per al Club Super3, ha impartit assignatures a la UPC i ha participat a tertúlies i seccions a mitjans de comunicació com CAT Ràdio i RAC1. La seva investigació es basa en els factors que influeixen en la diversió, donant pas a estratègies, principalment digitals, per a relacionar...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Vida_extra.pdf
Descarregar 1,19 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 21/01/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1932-1 | Codi: 10117008 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Il·lustracions planes en b/n integrades al text | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA

Totes les opinions de Vida extra

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir