Grup62
eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format

Vida privada

Josep Maria de Sagarra i Castellarnau

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT-TELA

Sinopsi de Vida privada:

Amb Vida privada, Josep Maria de Sagarra connecta amb la millor literatura europea del moment. Potser per això, encara avui, fascina a banda i banda de l’Atlàntic.

La tardor de 1932, Josep M. de Sagarra (1894-1961) va publicar Vida privada, una de les grans novel·les de la història de la literatura catalana. Hi narra, com és conegut, la degradació social i moral d'un sector de la burgesia catalana dels anys trenta del segle XX, una societat que Sagarra coneixia bé i que havia observat amb una implacable ironia. La novel·la esdevé, en aquest sentit, un recorregut únic per la Barcelona de l'alta societat, i també per la més baixa, amb un circuit que per salons i sales de juntes, pels cenacles de la burgesia, però també pels seus bordells. D'ençà la seva publicació, ara fa 75 anys, Vida privada s'ha consolidat com una obra cabdal i de referència: el pas del temps, els elogis de la crítica i el constant favor del públic l'han convertida en una novel·la imprescindible. Per aquesta raó, Edicions Proa es complau a festivar el 75è aniversari de la novel·la amb aquesta edició especial, amb textos de Lluís Permanyer i de Xavier Pla.
eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format

Continguts extra

Fragment
Vida_privada.pdf
Descarregar 679,6 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 12/12/2009 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-8256-133-2 | Codi: 10033519 | Presentació: Epub 2 | Col·lecció: A TOT VENT-TELA

Totes les opinions de Vida privada

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir