Grup62

Coneix-nos

Els audiollibres s'han convertit en una forma efectiva de guanyar temps de lectura en el nostre accelerat dia a dia. El fet de poder adaptar l'escolta d'audiollibres a l'actual estil de vida i l'intens ús del smartphone, sense necessitat d'interactuar amb la pantalla, aconsegueix que el 46,62% dels audiolectors consumeixin molts més llibres que abans. L’audiollibre s'adapta al nostre estil de vida, en qualsevol moment i qualsevol lloc, permet la multitasca, estimula la imaginació, et vincula amb el narrador, estimula l'oïda, millora la concentració, i és més ecològic!

En aquest context neix Grup62àudio, el nou segell que integra el catàleg en català d'audiollibres de Grup 62. Grup62àudio inclou la més àmplia selecció d'autors tant de ficció com de no ficció, amb continguts procedents dels segells editorials de Grup 62 (Columna, Destino, Edicions 62, Educaula, Empúries, Estrella Polar, Fanbooks, Planeta, Pòrtic, Proa i Shaka,), prestant especial atenció als títols que s'han convertit en tot un esdeveniment editorial.

A Grup62àudio comptem amb les millors veus narradores i treballem amb els més importants estudis especialitzats en narració d'audiollibres, als quals exigim estàndards de qualitat molt alts per proporcionar la millor experiència d'escolta. El catàleg de Grup62àudio inclou també audiollibres narrats pels mateixos autors. Distribuïm a tot el món en les principals plataformes en tots els seus models: a la carta, crèdit, subscripció i biblioteques. Grup62àudio pretén adaptar-se a les tendències i necessitats del lector amb la vocació d'esdevenir un referent i un segell de qualitat en el mercat.

 

Grup62àudio

Grans histories. Grans autors. Grans veus.