Grup62
Carme Chaparro
 ©Jotxo Cáceres / Groupon
©Jotxo Cáceres / Groupon

Carme Chaparro

Carme Chaparro (Barcelona, 1973) és periodista, amb una àmplia i consolidada carrera com a presentadora i editora en informatius de televisió. Des de fa vint anys està al capdavant de les principals edicions informatives del grup Mediaset, a Telecinco i a Noticias Cuatro, espais per als quals ha cobert els esdeveniments més destacats de les últimes dues dècades.

Compromesa amb la llibertat, la igualtat i els drets de les dones, i militant contra qualsevol forma de manifestació de violència cap a les persones més vulnerables, el 2018 va rebre el Premio Feminismo PSOE, així com el reconeixement a la seva trajectòria per part de l’Observatori Contra la Violència Domèstica i de Gènere del Consell General del Poder Judicial.

La seva passió per la lectura s’ha traduït en passió per escriure. Carme Chaparro ha compaginat la feina a la televisió amb col·laboracions com a columnista per a les revistes Yo Dona —amb un espai setmanal—, GQ i Mujer Hoy. Actualment també escriu el seu propi blog a Yahoo. Amb la primera novel·la, No soy un monstruo, va aconseguir el Premio Primavera de Novela 2017.

Twitter: @CarmeChaparro
Instagram: @CarmeChaparro
Facebook: @CarmeChaparroTV

Últims llibres de Carme Chaparro

Bibliografia de Carme Chaparro

Carregant...