Grup62
Dinaw Mengestu

Dinaw Mengestu

Dinaw Mengestu va néixer a Addis Abeba (Etiòpia) l’any 1978 i dos anys després va emigrar amb la seva mare i la seva germana als Estats Units. Allà es va graduar a la Universitat de Georgetown. Els seus articles periodístics i de ficció han aparegut a Rolling Stone, Harper’s Magazine, Granta, The New Yorker i The Wall Street Journal.

Els nens de la revolució, la seva primera novel·la, va obtenir diversos premis (Los Angeles Times Book Prize, el Guardian First Book Award i el Prix du Premier Meilleur Roman Étranger, entre d’altres) i va ser elogiada per la premsa internacional. Els nostres noms ha estat seleccionada com a millor novel·la de l’any per laguns dels mitjans més prestigiosos dels Estats Units i ha rebut crítiques extraordinàries.

L’autor, que actualment viu a Nova York, ha estat mereixedor de diversos guardons de primer ordre (National Book Foundation’s 5 Under 35 Award, New Yorker’s 20 Under 40 Award i una beca McArthur l’any 2012) i s’ha situat entre els millors novel·listes nord-americans del panorama literari actual.

ont-family:"Miller-DisplayItalic","serif"; mso-bidi-font-family:Miller-DisplayItalic'>Set tota la vida (2007), Ordre i aventura (2010), L’amor feliç (2012) i L’ànsia que cura (2014), han confirmat Mishima com la banda més estimada pels seus fans gràcies a unes lletres que combinen amb precisió el pop i la cançó.

Últims llibres de Dinaw Mengestu

Bibliografia de Dinaw Mengestu

Carregant...