Grup62
Laura Pazos de Sleepykids

Laura Pazos de Sleepykids

Laura M.ª Pazos Currás (Vigo, 1983), llicenciada en Psicologia clínica per la Universitat de Santiago de Compostela i la Universitat de Milà-Biccoca, en l’especialitat d’infantil i juvenil, té diversos màsters –en Psicopatologia infantil i juvenil, en Criança terapèutica basada en el vincle i en Atenció primerenca. També està formada com a educadora de massatge infantil i educadora de famílies mitjançant la disciplina positiva.

Des del 2004 dirigeix un centre de psicologia a Galícia (Terapia Con.tacto) centrat en el vincle i l’afecte durant la primera infància, i des del 2020 també és al capdavant de Sleepykids, un centre especialitzat en la millora del son infantil basat en el vincle segur. Ha completat la seva formació en el Centre d’estudis del son infantil de la mà de grans professionals com ara Nils Bergman (pediatra promotor del contacte pell amb pell), James McKenna (antropòleg i director del Laboratori del Son Mare-Bebè) o Gonzalo Pin (pediatra especialitzat en trastorns del son).

Col·laboradora en diversos articles sobre el son infantil en premsa, però, sobretot, mare de dues filles precioses que li aporten els coneixements que no s’adquireixen en cap universitat, sinó en la maternitat.

Últims llibres de Laura Pazos de Sleepykids

Bibliografia de Laura Pazos de Sleepykids

Carregant...